Бизнес

Labor8 е марка за парфюми като никоя друга

Това е история за отдаденост, страст и стремеж към събуждане на осемте сетива.

Всичко започва в лаборатория, където екип от парфюмеристи се заемат да създадат нещо наистина необикновено – аромат, който да стимулира всичките осем сетива. Това е труд на любов, сложен процес, който включва експериментиране с различни аромати,текстури и техники.

Всеки парфюм е уникална комбинация от числа, внимателно изработени, за да образуват основните цифри от 1 до 9. Тази цифрова композиция не само определя индивидуалността на всеки аромат, но също така го зарежда с положителна енергия и късмет за неговия носител. Всяко творение на Labor8 е истинско произведение на изкуството.

И така се ражда Labor8 – марка, която е повече от просто аромат. Това е преживяване, пътешествие на сетивата, тържество на красотата и силата на аромата. Това е марка, която е изработена в лаборатория, но е предназначена за сетивата и е проектирана да предизвиква емоции, спомени и въображение.

Така че, ако търсите аромат, който ще събуди осемте ви сетива и ще остави трайно впечатление, не търсете повече от Labor8.

Повече на: www.laboreight.com

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest