Компанията „Линднер Билдинг Енвелъп Инженеринг“ организира кариерен форум „Запознай се с нас“

Ръководството на компания „Линднер Билдинг Енвелъп Инженеринг“ ЕООД организират Кариерен форум „Запознай се с нас“, което ще се проведе от 06.11 до 08.11.2020г. от 09:00 часа до 17:00 часа на открито в центъра гр. Русе.

Форумът дава възможност на търсещи работа и студенти, да се срещнат с утвърден немски работодател и да се информират, относно възможностите за работа и кариерно развитие, предлагани от компанията.

Организираното събитие е подходящо за: студенти в последен и предпоследен курс на обучение, които вече активно търсят работа, стаж или тема за дипломна работа; студенти от първи и втори курс, за да се запознаят с многообразие от професии, подходящи за техния образователен профил.

Кариерният форум е подходящ, както за млади хора, така и за опитни специалисти, които търсят своята професионална реализация в направленията: Производство, Проектиране, CAD-чертане, Офериране и отчитане, Контрол на качеството, Монтажна дейност.

Иницаитивата цели да запознае всеки участник с възможностите за наемане на работа, кариерно развитие и участие в стажантска програма на компанията.

Очакваме срещи, както с амбициозни млади хора, готови да започнат кариера при нас, така и с хора с определен професионален опит, търсещи възможности за развитие, или просто промяна.

В рамките на три дни ще Ви представим нашата компания, нейната дейност, предстоящи проекти и ще проведем лични разговори с Вас, давайки Ви възможност да се представите по-най добрия начин.

Събитието ще се проведе при съблюдаване и спазване на всички необходими противоепидемични мерки.

Pin It on Pinterest