Бизнес

Кои функции на bet365 го превръщат в топ букмейкър?

Bet365 е една от водещите световни онлайн хазартни групи.

Букмейкърът предлага огромно разнообразие от възможности за спортни залози, виртуални спортове, казино и покер игри. Това е една от причините броят на клиентите на компанията постоянно да се увеличава. В следващия анализ ще ви представим някои от основните функции, които превръщат Bet365 в топ букмейкър.

Пряко предаване

На сайта на компанията чрез опцията live stream, играчите могат да гледат на живо предпочитаните спортни събития или тези, на които са заложили. Най-голям интерес предизвикват мачовете от европейските футболни първенства и турнири. Най-големите събития в тениса, баскетбола и волейбола също привличат голяма аудитория. Букмейкърът излъчва хиляди спортни срещи всяка година. Предаването на живо на футболните мачове от Bet-365 дава отлична възможност на потребителите да определят своята стратегия и залог. Важно условие е, че за да можете да се възползвате от тази услуга, трябва да сте направили залог в онлайн платформата през последните 24 часа и да разполагате със средства в баланса си. За почитателите на конни надбягвания има други изисквания. Те трябва да са направили квалифициран залог от поне 1 лев или подсигурен залог от 0,50 лева.

Залози на живо

Букмейкърът Bet365 предлага на своите клиенти възможност за залагане на живо на спортни събития. Платформата за онлайн залози е изработена с модерен дизайн и е лесна за ползване. Играчите могат да направят своите предположения за краен изход, точен резултат, брой отбелязани голове в мача и други опции. В системата за залози на живо, играчите освен на футбол, могат да направят своите залози и на баскетбол, волейбол, тенис, голф и други събития в света на спорта. Коефициентите на компанията пък са сред най-конкурентните на пазара.

Създай залог

Функцията „Създай залог“ е друга иновация сред богатото портфолио на букмейкъра. Чрез нея може да се осъществи прогноза само преди началото на събитието. При тази опция играчите могат да комбинират няколко залога за едно събитие. Например на футболен мач, потребителят може да заложи едновременно за краен изход, над 2,5 гола и двата тима да отбележат или други прогнози. При създаването й тази опция беше активна единствено за футболните срещи, но вече е налична и за други спортове поради големия интерес на играчите. 

Кеш аут

Сред иновациите, които бяха въведени от букмейкъра в онлайн залозите, е опцията за затваряне на залог – кеш аут. Така играчите могат да затворят своя залог или да оттеглят част от него преди да е свършило събитието. Предимство за играчите е, че ако са заложили на губещ отбор, куче или кон, могат да поправят грешката си. Тази функция дава възможност за повече печалби и контрол върху загубите. Затварянето на залога е налично само при избрани от букмейкъра срещи, както и комбинации между тях. Това се случва по-често при залозите във футбола, тениса, баскетбола и конните надбягвания. За да се възползват от кеш аут, играчите трябва задължително да влязат в профила си. Самият бутон за кеш аут се намира в електронния фиш на играча. Има и плъзгач, чрез който може да се осъществи частично затваряне и да се прибере избраната сума. Останалата остава в играта.

Bet365 приятно изненада своите клиенти и със друга функция – автоматично затваряне на залога. След направен залог, играчът може да настрои една сума за печалба и ако бъде достигната, залогът се кеш аутва автоматично със сумата, която е определена при настройката. По този начин, залагащият не е нужно да следи постоянно залога си. С допълненията към опцията кеш аут, компанията се стреми да подобри платформата си и да даде повече възможности за печалба на своите потребители.  

Статистика

Bet365 предлага на своите потребители и статистически справки за много спортни събития. Играчите могат да прочетат важна информация за спортовете футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед, ръгби и други. В раздел „статистика“ на сайта има данни и за по-малко популярните спортове. Така играчите разполагат с цялата необходима информация, за да направят по-успешни прогнози.  

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest