Kaufland България представя плодове и зеленчуци в мини вариант за най-малките членове на семейството

Всеки плод и зеленчук в мини размер е сертифициран по Global G.A.P гаранция за качеството му

 Kaufland България обогатява свежите си предложения с нова линия плодове и зеленчуци в мини вариант, предназначена за малчуганите. След като направи цялото семейство част от света на Свежите Супергерои и тяхната мисия да се храним качествено, това е поредната стъпка, която търговската верига предприема, за да популяризира плодовете и зеленчуците като свежа и вкусна част от семейното меню и да ги превърне в любими съмишленици на малчуганите.

Специално за тях Kaufland България вече предлага избор от удобни за похапване бейби краставички, мини чушки, мини моркови, чери домати, както и банани и ябълки в мини размер. С цел да привлекат вниманието на най-малките, те са обособени в специален атрактивен кът, част от богатото разнообразие на плодове и зеленчуци в обектите на веригата в цялата страна.

Kaufland държи на екологичното и социално отговорно производство, затова, за да се гарантира и контролира високото качество на плодовете и зеленчуците, те се отглеждат по щадящ околната среда начин, без употреба на химически торове, препарати и пестициди при борбата с вредителите. За това свидетелства и сертификатът Globul G.A.P*, който всеки плод и зеленчук в мини вариант притежава.

За 2018 г. търговската верига е осъществила продажби от 90 милиона килограма плодове и зеленчуци. За да отговори на все по-засилващото се търсене, Kaufland България, като лидер на пазара, поддържа изключително разнообразен и богат асортимент на плодове и зеленчуци. Потребителите могат да избират от общо над 280 артикула, сред които класически плодове и зеленчуци, сертифицирана био продукция, екзотика, плодове и зеленчуци в мини вариант, свежи подправки в саксии и цветя.

За да гарантира богатото си и свежо разнообразие, Kaufland България си партнира със 128 производители на плодове и зеленчуци, като близо 80% от тях са български, а продукцията им стига от полето до рафта до 24 часа.

Качеството и свежестта са основен приоритет на Kaufland България. Това изисква от компанията „висш пилотаж“ в управлението на цялата верига от доставки: пълен синхрон и добра организация между отделните й звена, използване на високи технологии, изключително стриктен контрол на качеството, както и грижа за израстването и развитието на всеки един от партньорите по веригата – от местните производители до транспортните фирми, които доставят продукцията в мрежата от хипермаркети в цялата страна.

Pin It on Pinterest