Kaufland България обогати празничните си предложения с над 80 продукта

Пълната серия луксозни продукти Exquisit е вече налична в хипермаркетите на веригата в цялата страна до изчерпване на количествата

Kaufland България обогати празничните си предложения с над 80 продукта от собствената си премиум серия Exquisit. Пълното разнообразие от артикули на марката са вече налични в хипермаркетите на веригата в цялата страна до изчерпване на количествата.

С богатия празничен асортимент на Exquisit Коледа се превръща в истински празник на сетивата със сладки и солени изкушения, европейски сирена и месни деликатеси, паста, сосове и подправки. Някои от най-интригуващите предложения са пастет от свински дроб, пачи крак и боровинка, синя персийска сол, сурово-сушен хамон серано на атрактивна стойка с нож и точило, скариди с чили сос, конфитюр от мандарина и други.

Селекцията от луксозни продукти под собствената марка Exquisit е ексклузивна част от богатия асортимент на веригата в избрани празнични периоди от годината. Продуктите са с висококачествени съставки, произведени в редица европейски държави, популярни с традициите си в кулинарната култура, сред които Италия, Германия и Франция и предлагани на отлични цени.

Kaufland България постоянно обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, за да предоставя всекидневно на потребителите качествен и разнообразен избор. Не малка част от асортимента заемат собствените марки на веригата в различни категории. Всички продукти от брандовете на Kaufland България са произведени под строг контрол и с гарантирано високо качество, а броят им продължава да расте.

Pin It on Pinterest