Kaufland България е финалист в Career Show Awards 2020

Компанията се нарежда сред най-добрите работодатели в категории “Работодател на публиката“ и „Employer Branding стратегия“

 Kaufland България e финалист във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020. Компанията е сред най-добрите работодатели в категориите “Работодател на публиката“ и „Employer Branding стратегия“, като се състезава с над 300 кандидатури.

“Бих искала да поздравя и да благодаря на всички участници за безкрайното вдъхновение и иновации, които те внасят в света на човешките ресурси. Това е забележително постижение на Kaufland България и достойно признание за отличната им работа. Екипът на Career Show Awards се чувства привилегирован да бъде платформата, която откроява най-добрите компании. Ще продължим да подкрепяме общността на работодателите, които развиват бизнеса и са пример с изключителните практики, които са част от кандидатурите през тази година.”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show Awards.

Career Show Awards 2020 са известни с експертното жури, което оценява кандидатурите на компаниите – участници. Прозрачността на конкурса дава възможност да се проследи начинът на оценяване, а проектите на работодателите да бъдат оценявани според собствените им качества.

Победителите в Career Show Awards 2020 ще станат ясни на 10 ноември на сайта на наградите: https://careershow.bg/awards/.

Kaufland България ще бъде един от изложителите по време на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show 2020. Събитието ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Регистрацията е задължителна и може да бъде направена напълно безплатно тук: https://careershow.bg/register/.

Със своя екип от над 6 000 човека Kaufland е един от най-големите и атрактивни работодатели в страната. Основни приоритети в работодателската политика на компанията са развитието и грижата за нейните служители. Kaufland България предлага на своя екип сигурност, конкурентно възнаграждение, възможности за развитие и кариерно израстване, обширен пакет от социални придобивки, сред които допълнително здравно осигуряване, гъвкаво работно време, карта за спорт и много други. Благодарение на успешните си работодателски практики вече две поредни години Kaufland се сертифицира като Топ работодател в България и Европа от международния независим институт Top Employers Institute.

Компанията предлага възможности за работа в своите три големи структури – магазинната мрежа, логистичния център край гр. Пловдив и обслужващия офис, в който реализация намират професионалисти от почти всички сфери на дейност – от търговия и продажби, през финанси, счетоводство и строителство, до маркетинг, човешки ресурси и други.

Pin It on Pinterest