Какво представи Lenovo на CES 2021?

За да отговори на нуждите на потребителите си по подобаващ начин, новите продукти в портфолиото на Lenovoса по-интелигентни и иновативни от всякога

По време на тазгодишното издание на CES 2021, Lenovo™ разкри своите предложения за технологични иновации, които да подобрят потребителското изживяване значително. Това е и причината компанията с гордост да представи новите си устройства, фокусирани изцяло върху потребителите. Едно от тях е най-тънкият ThinkPad създаван някога – ThinkPad ™ X1 Titanium Yoga ™. От своя страна и новият ThinkPadX12 Detachableще съчетава характеристиките на високопроизводителен лаптоп с гъвкавостта на 12.3-инчов таблет. ThinkBookPlusGen 2 i, ThinkBook 13xi, ThinkBook 14pGen 2 иThinkBook 16pGen 2 са другите предложения в този сегмент от Lenovo. Създадени не само за работа, но и за свободното време, те се очакват с най-новите софтуерни актуализации на LenovoVantage, който допълнително персонализира потребителското изживяване.

Днес по-важно от всякога е потребителите да разполагат с мощно, но компактно и удобно устройство, което да бъде лесно за използване от всички членове на семейството. Ето защо Lenovo създаде LenovoTabP11. Със зашеметяващ 2К дисплей, таблетът ще е съвместим и с аксесоари като допълнителна клавиатура и Lenovo Precision Pen 2, които да улеснят работата с него. Освен тях, новият продукт ще поддържа и Microsoft Office приложения и Kids Space от Google, което да помага на малките деца да учат и да се забавляват.

За любителите на гейминга LenovoLegionпредставя нови лаптопи и аксесоари, които ще предоставят следващо поколение производителност. С помощта на изкуствения интелект новите продукти в портфолиото на технологичния гигант ще направят гейминг преживяването още по-завладяващо на първите 16-инчови QHD 165Hz лаптопи за игри в света – новите LenovoLegion 7 и LenovoLegion 5 Pro.

Промяната на работното място от офиса в дома се превърна в новата нормална среда, което донесе на потребителите нови предизвикателства. За да отговори на тях, Lenovo представи новите монитори от серия LenovoL с IPS панели, които включват Lenovo L24i-30 и Lenovo L27e-30. На новите ThinkPadX1 Carbonи X1 Yoga, Dolby Voice ще осигури изключително добра връзка за конферентни разговори, използвайки пространствена аудио технология, която ще разделя гласовете и подобрява разпознаването им. Потребителите ще бъдат приятно изненадани и от новите Smart Dock решения.

Когато всички са у дома и споделят една и съща Wi-Fi мрежа е по-важно от всякога да има и надеждна 4G/LTE и 5G връзка, за да даде възможност за светкавично бърза реакция при нужда. Новият 14-инчов LenovoIdeaPad ™ 5G, представен на тазгодишното издание на CES, ще бъде един от първите лаптопи, предоставяйки 5G свързаност и мобилност на достъпни цени. Широкообхватното портфолио на Х1 от Lenovo ще включва още и подобрените ThinkPad X1 Carbon и ThinkPad X1 Yoga, които се присъединяват към ослепителния ThinkPad X1 Fold и свръхлекия ThinkPad X1 Nano, за да завършат цялостното портфолио ThinkPad X1, готово за 5G.

Освен тях, Lenovo обяви и много вълнуващи иновации, които да повишат производителността по време на работа. От персонализирани виртуални дисплеи до AR работни процеси и 3D визуализации, новите смарт очила ThinkReality ™ A3 ще бъдат цялостно решение, предлагащо интелигентна трансформация в бизнеса и предоставяне на по-интелигентни технологии на повече хора. В допълнение, съвместно с NECPC, Lenovo представи и два нови стилни продукта – ултрамобилният LAVIE MINI и лекият 13-инчов лаптоп LAVIE Pro Mobile с най-новите процесори на Intel.

Традиционно иновациите винаги са се фокусирали върху нови, непредлагани до този момент идеи, но това се променя през 2020 година. Потребителите търсят промени във вече съществуващите технологии, за да им помогнат да подобрят начина си на живот, работа и обучение. Затова и Lenovo има възможността да им ги предостави.

Pin It on Pinterest