Бизнес

Как се активира PokerStars бонус без депозит

Едно от най-интересните неща в онлайн залозите са различните бонуси, които може да опитате. В зависимост от уебсайта за залагане който изберете, може да имате достъп до огромен брой предимства.

PokerStars, например, е сайт за залози, който се слави с това, че предоставя голям брой награди. Повечето от тях ще изискат от вас да направите депозит, но може да намерите и PokerStars бонус без депозит, стига да знаете къде да търсите. Има малки специфики във връзка с този бонус, така че нека да ги разгледаме и да видим как се активира посочената промоция и какво може да получите.

Активация и какви видове бонуси без депозит може да предложи PokerStars?

Не е тайна, че ПокерСтарс един от най-иновативните оператори за онлайн залози в България, както и в много други части на света, поради което този сайт предлага и бонус без депозит. За разлика от други подобни оператори които имат същата промоция, бонусът, който не изисква депозит тук, е малко по-особен, защото е достъпен за играчите, които са част от програмата за лоялни клиенти.

За да активирате посочената награда, трябва да се регистрирате в сайта и да започнете да играете. Щом това се случи, PokerStars ще ви даде определени точки, в зависимост от това, колко пари похарчите. Предполагам не е изненада, че играчите които залагат по големи суми ще имат повече точки.

Тези точки са ви необходими, за да активирате бонус режимът, който ще ви даде достъп до специални сандъци с награди. Наградите идват под различен размер, който зависи от това, колко точки имате. Щом вземете нещо може да го активирате и да започнете да залагате.

Освен да играете честно, Покер Старс също се изисква от вас да верифицирате сметката си. Също така трябва да се каже, че може да трупате точки докато играете слотове, както и покер.

Много хора си задават въпроса какво трябва да знаем за Покер Старс, и отговорът е, че трябва да са запознати с различните видове на този бонус. PokerStars предлага неща като рейкбак, както и билети за различни покер турнири, за които няма да се налага да плащате. Възможно е и бонусът без да депозит да бъде под формата на т.н. фрий спинс (безплатни врътки).

Превъртане, Теглене и други условия

Тъй като сме на тема за бонусите без депозит от ПокерСтарс, трябва да споменем и малко информация за условията. Много хора са въодушевени от факта, че имат такъв бонус, но забравят да проверят условията му, което често води до проблеми.

Започвайки от условията за превъртане, това са едни от най-интересните неща, за които трябва да внимавате. В случай че не знаете, това е едно от нещата, което трябва да изпълните, за да може да изтеглите печалбите си. PokerStars има различни условия, в зависимост от типа бонус без депозит, като има и случай, където може да не се налага да следвате такива правила (всичко зависи от самата промоция, затова винаги четете указанията).

Още едно важно нещо е свързано с времето, което имате да играете. В зависимост от промоцията без депозит, може да имате до един месец за игра. Това обаче зависи изцяло от наградата, което означава, че може да имате както повече, така и по-малко време от това.

Относно тегленето, всичко зависи от това дали имате условия свързани с него. Ако отговорът е не, би трябвало да може да изтеглените сумата използвайки някой от наличните платежни средства. Разбира се, винаги може да има специфични условия, затова трябва да сте отговорни и да прочетете правилата и условията.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest