Бизнес

Как безопасно и сигурно да намерите всяко приложение за смартфони Huawei

В търсене сте на нов смартфон.

Искате устройство с модерен процесор, отлични камери, красив, но същевременно отличаващ се дизайн. В идеалния случай искате реномирана марка с отлична следпродажбена поддръжка и разумна цена.

Твърде много изисквания ли са това? Всъщност не – смартфоните на Huawei отговарят на всички тях. Но може би сте чували слухове за това как някои приложения не могат да работят на устройства на Huawei. Е, затова и се наричат слухове, защото са точно такива.

В действителност, почти всяко приложение, което ще ви е необходимо за ежедневна работа – като Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, TikTok, Twitter, както и почти всички приложения на Microsoft или на Европейски банки – могат да работят перфектно на смартфони Huawei.

Така че, ако вече имате нов смартфон Huawei, ще видите сами колко лесно можете да намерите любимите си приложения в AppGallery и чрез Petal Search. Но ако все още имате някакви съмнения, уеб сайтът на AppsOnHMS е тук, за да отговори на всичките ви въпроси!

AppsOnHMS.com е онлайн библиотека, предназначена да помогне на собствениците на устройства на Huawei и най-вече на тези, които искат да станат такива, да намерят информация за всяко приложение, опирайки се на идеята, че има четири сигурни начина за теглене на приложения на Huawei устройства:

  • Официалният магазин за приложения на Huawei, известен като AppGallery
  • Petal Search, официална търсачка, разработена от Huawei, за да отведе потребителите до официални или сигурни източници, от които да изтеглят приложения
  • APK Pure, популярен магазин за приложения
  • GSpace, дигитално пространство, в което Google Play Store, както и всички приложения на Google, могат да работят без ограничения

Ето какво се случва, когато търсите приложение – например Facebook – в AppsOnHMS. Сайтът ще покаже описание на приложението, заедно с това дали е достъпно или не е в някой от четирите гореспоменати източника. Facebook е достъпен и на четирите, така че това е представено с четири зелени тикчета.

Ако търсите по-малко популярно приложение – например специфично за страната банково приложение – то може да не е достъпно на всичките четири платформи, но почти сигурно ще бъде достъпно на поне една от четирите, обикновено две или три . С други думи, можете да изтеглите всяко приложение, което искате на своето Huawei устройство.

AppsOnHMS не само ви предоставя информация откъде да изтеглите, но и как да изтеглите и инсталирате приложения, благодарение на своя обучен алгоритъм, който проверява в YouTube за надеждни видеоклипове с уроци. Например, ако търсите приложение за мобилни услуги на Google като Google Drive, не само ще откриете надеждно място, от което да го свалите, но и няколко урока за това как правилно да инсталирате приложението на вашето устройство Huawei.

С поддръжка на над дузина езика – предстоят и още, AppsOnHMS ще бъде ценен сайт за всеки, който иска да закупи най-новите устройства, смартфони или таблети, на Huawei, както

и за всички настоящи собственици на смартфони на марката, които искат да намерят подходяща информация за приложенията.

Ако сте проявили интерес към най-добрия хардуер на смартфоните на Huawei през последните месеци, но сте се поколебали поради ситуацията с приложенията – не се притеснявайте. AppsOnHMS е тук, за да помогне.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest