Живот без притеснения с новия motorola defy

Устойчив на прах, вода и изпускане телефон, който ще превърне всеки ден в предизвикателство

Стартира изцяло нова линия на здрави мобилни телефони с обявяването на motorola defy – първото устройство на бранда в категорията. За да осъществи плановете си за този смартфон, Motorola избра за свой партньор Bullitt Group – световен лидер в производството на здрави мобилни телефони, за да създаде устройство, което може да се справи със стреса на ежедневието и предизвикателствата, които ни заобикалят. Motorola defy притежава реалната устойчивост, от която се нуждаят потребителите, без да прави компромис с производителността, мощността или живота на батерията.

Motorola defy подпомага мисията на Motorola да предостави значими иновации за всички и е тестван за устойчивост в реалния живот. Това е водоустойчив телефон, сертифициран по индустриални стандарти (IP68) и може да бъде потопен на дълбочина 1,5 м за 35 минути[1], благодарение своя двойно изолиран корпус. Освен това, той е устойчив на падане от височина до 1,8 м[2] и е сертифициран по военни стандарти (MIL SPEC 810H), тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане.

34% от потребителите са счупили или повредили смартфона си през последните три години, затова motorola defy предлага защита от ново поколение срещу това ежедневно разочарование. От падане от покрива на автомобила, до изплъзване от джоба Ви, от разсипване на кафе, до оставяне на слънце[3], този здрав смартфон е тестван до краен предел за да отговори на множеството ежедневни ситуации и случки, които Ви предлага денят. В свят, в който хигиената никога не е била толкова важна, колкото е днес, е също толкова успокояващо, че тази издръжливост означава, че можете да измивате motorola defy толкова често, колкото миете ръцете си.

Правете по-ясни и по-ярки снимки при всякакви условия благодарение на 48-мегапикселовия сензор с технология Quad Pixel[4], идеален е за снимки по изгрев или залез, както и за времето между тях – камерата се откроява значително в категорията на здравите телефони. Разгледайте своите снимки на 6,5” HD + дисплей, защитен от закалено стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus ™. Добавете това, че никога няма да ви се наложи да пропуснете интересен момент, благодарение на батерията от 5000 mAh с TurboPower ™ зареждане, което осигурява два дни живот[5] с едно зареждане. Проектиран за хора, които се предизвикват ежедневно и имат нужда от телефон, който прави същото.

motorola defy се предлага в зелен металик или в черно, с елегантен, текстуриран дизайн, който го прави по-лесен за хващане, както и със сваляща се каишка за китка, с която да го придържате на ръката си и да намалите шанса от изпускане, слагайте я винаги, когато може да Ви бъде от полза.

Наличност и цени

motorola defy ще бъде наличен в избрани пазари в Европа и Латинска Америка през следващите седмици с цена, стартираща от 639 лв. Цената може да варира в зависимост от държавата. За пълна спецификация посетете www.motorolarugged.com. Изображенията могат да бъдат намерени на нашия уебсайт (вие се съгласявате с нашите лицензионни условия, когато изтегляте изображения или видеоклипове).

Moto Defy Спецификации

● Водоустойчив – до 1,5 м за 35 минути. Двойно изолиран корпус

● Устойчив на пясък, прах и мръсотия, влажност и солена мъгла – сертифициран по IP68

● Военни стандарти, MIL-SPEC 810H, тестван за издръжливост при екстремна температура, вибрации и изпускане

● Многократно тестван за устойчивост при изпускане от височина до 1,8 м (6 фута) върху стомана; структурно подсилена PCB; висококачествена каишка за намаляване на броя на изпусканията

● истинска устойчивост в живота. Мие се със сапуни и леки дезинфектанти

● Мощна 5000mAh несменяема батерия, 20W TurboPower ™ зареждане. USB тип C. Водоустойчив порт. До два дни живот на батерията

● 6.5 „HD + дисплей, защитен от 0,7 мм дебело стъкло Corning® Gorilla® Glass Victus™ и 0,5 мм вдлъбнатина. Може да се използва с мокри пръсти.

● Android ™ 10 (с надграждане до 11)

● 4 GB RAM, 64 GB ROM, увеличаване на паметта (microSD ™)[6]

● Qualcomm SD662 2GHz осемядрен процесор

● 48MP f / 1,8 основен сензор + 2MP дълбочина + 2MP макро, 8MP предна камера

● LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi

o [диапазони: LATAM: 1/2/3/4/5/7/8/19/28/66 или

o EMEA: 1/2/3/5/7/8/18/19/20/26/28/38/40/41]

o 3G HSPA + [диапазони: 1/2/4/5/6/8 или 1/2/5/8/19]

o 2G GSM [диапазони: 2/3/5/8]

● Текстуриран дизайн с допълнително сцепление

● Програмируем клавиш с режим „Натисни и говори“ (PTT)

● Bluetooth 5.0, NFC

● 3,5 мм жак за слушалки (водоустойчив)

● Двойна SIM – Nano SIM + microSD ™

● 2-годишна гаранция

● Поддръжка на Android Enterprise

● 2 години актуализации на корекциите за сигурност

● Поддържа записване с Google zero-touch

● Предлага се в зелен металик или в черно

Legal Disclaimers

Някои функции, функционалности и продуктови спецификации могат да зависят от мрежата и да подлежат на допълнителни условия и такси. Те могат да се променят без предварително уведомление. MOTOROLA и стилизираното лого M са регистрирани търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или на дъщерните дружества на компанията. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в САЩ и други държави. Android е търговска марка на Google LLC. Corning е регистрирана търговска марка на Corning Incorporated, Corning, NY, USA © 2020 Corning Incorporated. Всички права запазени. Всички други запазени марки са собственост на съответните им притежатели. ©2021 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

  1. Сертифициран по IP68: Устойчив на прах и напълно водоустойчив до 1,5 метра за 35 минути. Ако се използва в солена вода, изплакнете устройството след това, включително аудио жака и USB конектора, за да избегнете корозия от солта.
  2. Устойчив на изпускане от височина до 1,8 метра
  3. Работен температурен диапазон от -25 ° C до + 55 ° C. Той може да се справи и с екстремни температурни промени: много бързо превключване между студено и горещо или обратно
  4. 48MP сензорът комбинира 4 пиксела в 1 за ефективна разделителна способност от 12MP
  5. Времената за издръжливост на батерията (време за разговори, време в режим на готовност и др.) се базират на 3G и зависят от използването на мрежата и телефона. Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се базират на средния потребител, тестван сред различни профили (както при използване, така и в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и начина на използване
  6. Наличното потребителско хранилище е по-малко поради много фактори, включително операционна система, софтуер и функции, използващи част от този капацитет; може да се промени с актуализации на софтуера. Поддържа до 512 GB microSD карта, microSD карти се продават отделно. Може да не е възможно да преместите съдържание заради DRM ограничения на картата.

Скоростите на качване и сваляне зависят от наличността на мрежата, географското положение и правилата на оператора относно използването на данни. 


[1] Сертифициран по IP68: Устойчив на прах и напълно водоустойчив до 1,5 метра за 35 минути. Ако се използва в солена вода, изплакнете устройството след това, включително аудио жака и USB конектора, за да избегнете корозия от солта.

[2] Устойчив на изпускане от височина до 1,8 метра

[3] Работен температурен диапазон от -25 ° C до + 55 ° C. Той може да се справи и с екстремни температурни промени: много бързо превключване между студено и горещо или обратно

[4] 48MP сензорът комбинира 4 пиксела в 1 за ефективна разделителна способност от 12MP

[5] Времената за издръжливост на батерията (време за разговори, време в режим на готовност и др.) се базират на 3G и зависят от използването на мрежата и телефона. Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се базират на средния потребител, тестван сред различни профили (както при използване, така и в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и начина на използване

[6] Наличното потребителско хранилище е по-малко поради много фактори, включително операционна система, софтуер и функции, използващи част от този капацитет; може да се промени с актуализации на софтуера. Поддържа до 512 GB microSD карта, microSD карти се продават отделно. Може да не е възможно да преместите съдържание заради DRM ограничения на картата.

Pin It on Pinterest