INTERSPORT откри нов магазин в сърцето на София

Магазинът отвори врати в Mall of Sofia за радост на всички любители на спорта

Най-голямата верига магазини за спортни стоки в света, INTERSPORT, откри десетия си магазин у нас и четвърти в град София. Новият обект вече посреща своите посетители в Mall of Sofia, етаж 1. С търговска площ от над 280 кв. метра, магазинът предлага на своите посетители изобилие от дрехи, обувки и аксесоари за любимите им спортове.

По повод събието, най-запалените почитатели на качествените спортни стоки имаха шанса да завъртят спортното Kолело на късмета и да спечелят страхотни награди.   

„Спортът заема все по-важно място в дневния ред на хората, в техните планове и свободно време“, споделя Минко Семерджиев, Country Manager на INTERSPORT за България. „Затова, като лидер сред веригите магазини за спортни стоки в цял свят, ние сме готови да посрещнем нарасналия интерес, откривайки още една локация в сърцето на град София.“

Верни на своя девиз The Heart of Sport, магазини INTERSPORT предлагат на спортните ентусиасти и професионалисти продукти на водещи собствени и световни брандове. Веригата е основател и на серията 1st price продукти, предоставяща най-добра цена на пазара за съответната категория артикули. Широката гама в обектите включва дамски,  мъжки и детски обувки и облекла за спорт и за свободното време, бански костюми, аксесоари и уреди за спорт, велосипеди и др.

Pin It on Pinterest