Hyperscience обяви рекордно високи резултати от началото на годината

Компанията отбеляза устойчив ръст с над 300% в сравнение със същия период за 2019 г. В България, Hyperscience продължава да разширява екипа си с нови позиции.


Hyperscience, технологичен лидер в автоматизирането на административна и офис дейност, обяви рекордно високи резултати с ръст от над 300% от началото на годината. Компанията обяви и назначаването на Франсиско Урибе за вицепрезидент продуктова дейност, което е част от план за трансформация на текущите услуги в бизнес платформа, която поддържа автоматизираните процеси на компаниите.
„Много сме доволни от резултатите и сме благодарни на нашите клиенти и на целия ни екип, който работи по безпроблемно осъществяване на процесите по обработка на документи в настоящата усложнена ситуация“, сподели Чарли Нюарк-Френч, оперативен директор в Hyperscience. „Много от нашите клиенти се сблъскват с нарастващи предизвикателства поради дистанционното управление на работата, както и с наплив от документи, като например заявления за рефинансиране, заявления за ипотечни кредити и формуляри за искове, които не са част от техните нормални обеми на работа. Впечатлен съм от капацитета на екипа ни, който въпреки предизвикателствата на дистанционната работа, съумява да осигури безпроблемно функциониране на всички системи“.
Hyperscience продължава да наема нови служители и да инвестира в развитието на екипа си. „Наблюдаваме повишено търсене на нашите продукти и услуги, като сме на път да постигнем целите си за 2020 г. Растем във всички отдели и офиси, но най-вече в София, където са базинира инженерните ни екипи и тези, ангажирани с машинното самообучение“, добави Бродски. „В Hyperscience работят едни от най-талантливите и висококвалифицирани специалисти в сферата на машинно самообучение. Продължаваме да търсим хора, които да се присъединят към нашата мисия за автоматизиране на офисната работа, така че компаниите по-ефективно да обслужват своите потребители. Малко са компаниите, особено в този труден за целия свят момент, които могат да се конкурират с нашата екипна култура, социални придобивки, както и с иновациите ни“.
Допълнение има и в мениджърския екип на компанията. Hyperscience обяви назначаването на Франсиско Урибе като вицепрезидент продуктова дейност. В тази роля Франсиско ще отговаря за разрастването на екипа и развитието на бизнеса. Преди да стане част от екипа на Hyperscience, Франсиско прекарва повече от осем години като ръководител на екипа Perception AI в Google Cloud, където отговаря за computer vision на Google и платформите за софтуерни инженери AutoML.
„Франсиско има над 10-годишен опит в управлението на продуктови стратегии и операции в големи организации, занимаващи се с изкуствен интелект (AI) и машинно самообучение (ML). Работим по някои доста големи проекти, а Франсиско е визионер, който ще ни помогне да постигнем целите си“, сподели Питър Бродски, главен изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience.
Повече информация за отворените позиции на Hyperscience можете да намерите тук.
За Hyperscience:
Hyperscience е високотехнологична компания, специализира в автоматизациятa на административна и офис дейност, с което осигурява безпроблемен обмен на данни в и между водещи световни организации в областта на финансовите услуги, здравеопазването и правителствената дейност, сред които TD Ameritrade, QBE и Voya Financial. Технологичното решение на Hyperscience за машинно самообучение позволява обработка на големи обеми от документи и извлича данни с изключително високи нива на точност – автоматизация, която се оптимизира с времето. Документите със структурирани данни се изпращат за обработка, с което се намалява мануалната дейност и се повишава продуктивността. Основана през 2014 г. с с централа в Ню Йорк и офиси в София и Лондон, Hyperscience набира финансиране от над 50 милиона долара към момента, от водещи фондове като Stripes Group и FirstMark Capital. Повече информация може да видите на www.hyperscience.com.

Pin It on Pinterest