Huawei утвърждава лидерската си позиция с ключови награди от IFA 2019

Новият чипсет Kirin 990 и безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 3 впечатлиха представителите на технологичните медии

Huawei засили позицията си на лидер в продуктовия дизайн и иновациите с над 20 награди, получени по време на тазгодишното издание на изложението за потребителска електроника IFA 2019 в Берлин. Тези отличния и вниманието на технологичните медии се допълват и от обявените от Huawei иновации, свързани с потребителските изживявания във всички сценарии.

Изданията Popular Mechanics, Android Central и Stuff са сред многото медии, които отличиха продуктите на Huawei на IFA 2019. По време на събитието Huawei представи новия процесор Kirin 990 и неговата 5G версия, безжичните слушалки с технология за ограничение на външен шум HUAWEI FreeBuds 3, новите модели на лайфстайл флагмана HUAWEI P30 Pro и високоскоростния Wi-Fi рутер Q2 Pro. Смарфонът Honor 20 Pro също завоюва 3 награди. Отличените продукти са част от философията на Huawei за технологичен дизайн, вдъхновен от хората, който помага на потребителите да използват своите високоефективни продукти с отлична свързаност.

Huawei спечели следните отличия на IFA 2019:

EISA (European Imaging and Sound Association) посочи HUAWEI P30 Pro като Най-добър смарфон като част от наградите им за най-добри продукти за 2019-2020. Асоциацията нарече P30 Pro идеално устройство за потребителите, които ценят фотографията – качествата на снимане при ниска осветеност, утра широкоъгланите снимки, потретретния режим и телефото снимките.

Android Authority връчи на HUAWEI FreeBuds 3 наградата Най-добро от IFA”. Безжичните слушалки се отличават със своя енергоспестяващ чипсет Kirin A1, Bluetooth 5.1 технология и утра ниска латентност на връзката. Android Authority е глобално издание с фокус върху мобилните технологии.  

Android Central награди чипсета Kirin 990 с награда Най-добро от IFA 2019”. Новият чип на Huawei се отличи със своята скорост на теглене от 2.3GB в секунда, 16 ядрен процесор, огромни технологични постижение в 5G технологията и AI. AndroidCental е портал за информация за мобилни устройства, експертни ревюта и технологични новини.

Android Headlines отличи с награда за най-добър продукт HUAWEI FreeBuds 3, като редакторите на изданието посочиха, че новото носимо устройство е първото такова, което покрива пълните нужди на любителите на аудиото. Функцията за ограничение на външния звук, безжичното зареждане и висококачествения звук са само част от причините за награждаването на устройството. Android Headlines също наградиKirin 990 като част от своите награди за най-добри технологии на конгреса.

Kirin 990 спечели наградата за най-добър продукт и на The Big Tech Question. Двете ключови причини за избора са енергийната ефективност на чипа и новите революционни 5G характеристики.

GadgetMatch също отличи Kirin 990 и FreeBuds 3. Първата в света 5G едночипова система Kirin 990 получи признание за своята скорост на теглене и сваляне, както и своята енергийна ефективност и процесорни ядра, а безжичните слушалки получиха признание за своята технология за изолация на звука.

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3 получиха награди „Най-добро от IFA 2019″ от още 8 издания, сред които са Gear Diary, GEEKSPIN, Popular Mechanics, SoundGuys, Stuff и  TalkAndroid.  Чипсетът Kirin 990 пък получи отличния за най-добър продукт от Gear Diary, Mightygadget и Ubergizmo. 

Pin It on Pinterest