Huawei организира тренировка с Ивет Лалова и новия Huawei Watch GT 2

Huawei и Ивет Лалова организират отворена тренировка със спортната звезда в София.

Събитието „Тренирай с Ивет Лалова и Huawei Watch GT 2” ще се проведе на 30 октомври от 14 до 16 часа в залата на Next Level Fitness Club в Park Center.

Ивет ще сподели пред своите фенове и почитателите на Huawei съвети за това как да поддържат духа и тялото. Всеки е поканен и ще има възможност да обсъди лично с нея опита и въпосите си за здравословния начин на живот, спорта, борбата и победата във всички области на живота..

„Изключително сме горди, че имаме възможност да работлим с такъв страхотен човек и спортист като Ивет Лалова. Тя е пример за дисциплина, отдаденост и целеноченост. Радостни сме, че Huawei Watch GT 2 ѝ помага в постигането на спортните цели по пътя и към Олимпиадата в Токио през 2020 година.“, сподели Емилия Кирилова, PR мениджър на Huawei за България и Македония.

Най-бързата българка е един от посланиците на Huawei в България, заедно с фотографа Димитър Караниколов, певицата Михаела Филева и влогъра Крис Захариев.

Смарт часовникът Huawei Watch GT 2 се отличава със своя мощен и ефективен чипсет Kirin A1, несравнимия живот на батерията, интелигентния мониторинг на 15 спорта, вградената памет събираща около 500 песни и възможността за възпроизвеждане директно да звук и приемане на обаждания през Bluetooth слушалки. По време на тренировката, гостите ще могат да разгледат новия продукт и да обсъдят със специалисти неговите иновативни възможности.

Продажбите на 46-милиметровата версия на Huawei Watch GT 2 стартираха миналата седмица, като смарт устройството се предлага на препоръчителна цена от 479 лева. 42-милиметровата дамска версия се очаква малко по-късно на нашия пазар. Huawei Watch GT 2 се продава в трите мобилни оператора – A1, Теленор и Vivacom, търговските вериги Технополос, Техномаркет, и в партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp.

Pin It on Pinterest