Хипермаркет „Практикер“ отвори врати в Добрич

Световноизвестната верига хипермаркети „Практикер“ отвори врати в Добрич за своите клиенти.

На  официална церемония лентата бе прерязана от председателя на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ Тодор Белчев и кмета на Добрич Йордан Йорданов. Хипермаркетът се намира на „Околовръстен път Дружба 4“, в съседство с хипермаркет „Технополис“. Локацията е удобна за всички клиенти, които ще пазаруват, за да направят дома си по-комфортен и по уютен.

„Практикер“ – Добрич се помещава в нова модерна сграда, заемаща площ от близо 7650 кв.м.. Търговската площ е 5150 кв.м. Просторният хипермаркет ще посреща своите клиенти със светла и уютна обстановка и функционална подредба и организация. За улеснение на посетителите е изграден и безплатен паркинг със 150 паркоместа. За доброто обслужване и професионална консултация ще се грижат 70 служители.   

Новият хипермаркет ще предложи на жителите на града и региона богат асортимент от 50 хил. продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг, авто- и велоаксесоари.

Pin It on Pinterest