Фотопленер на индивидуален принцип в Средногорието

Аурубис България“ и общините Златица, Пирдоп и Антон канят любителите на фотографията

„Аурубис България“ заедно с общините Златица, Пирдоп и Антон организират фотопленер „Средногорието – природа и история“. Инициаторите на кампанията си поставят за цел да съберат фотографии, с които да популяризират Средногорието като прекрасно място за отдих и туризъм.

Във връзка със ситуацията с COVID-19, фотопленерът ще се проведе на индивидуален принцип с цел избягване на струпвания и опазване на здравето на участниците. В периода от 24 октомври до 22 ноември 2020 г. всеки, който обича фотографията, има възможност и време, може да се включи и да заснеме най-добрите кадри от исторически и природни забележителности на територията на трите общини Златица, Пирдоп и Антон. Списък с примерни обекти, както и пълните условия на кампанията са публикувани на Facebook страниците на трите общини Златица, Пирдоп и Антон и на „Аурубис България“ АД.

Любителите фотографи могат да изпращат своите снимки на photopleinsrednogorie@gmail.com. Изображенията трябва да бъдат озаглавени и придружени с името на заснетия обект и на автора. Снимките ще се използват за информационни кампании без търговска цел с цел популяризиране на Средногорието. При публикуването им ще се отбелязват имената на авторите.

„Фотопленерът е поредната стъпка на „Аурубис България“, чрез която позиционираме Средногорието като район с много възможности за отдих, туризъм и спорт. Вярвам, че хората ще харесат идеята ни и ще получим красиви и висококачествени фотографии, с които да подпомогнем визуалното представяне на региона, в който работим“, каза Тим Курт, Изпълнителен директор на „Аурубис България“.

„Аурубис България“ АД е втората по големина компания в страната и е част от Aurubis AG – интегрирана международна група за производство на метали и най-голям преработвател на мед в света. „Аурубис“ стопанисва медодобивния завод до Златица и Пирдоп в Средногорието. Компанията е със структуроопределяща роля за икономиката на България.

Pin It on Pinterest