Бизнес

Ефектни метални огради в България – изберете своя стилен ландшафтен дизайн

Дори ако сте много открит и приятелски настроен човек, по-добре е да защитите къщата и градината си от ненужно любопитство и достъп на нежелани гости, включително животни. Miradex ви предлага висококачествени метални огради в България.

За доставчика:

Miradex е добре позната фирма в цяла България, която не само продава метални огради, но и предоставя комплексни услуги:

  • Помощ при избора на дизайн: Огромната гама от пана и опции за техния монтаж може да обърка всеки. Специалистите на Miradex ще ви разкажат подробно за всеки модел и при необходимост ще изпратят мостри.
  • Помощ при изчисляване на броя на оградните елементи: Производителят е готов да направи за вас летви с необходимата дължина. Основното е точно да определите и поръчате необходимото количество. Мениджърите на Miradex ще се радват да ви помогнат с това.
  • Доставка в цяла България: Куриерът ще достави разглобени металните огради директно до дома ви. Това е удобно и лесно. Всичко, което трябва да направите, е да ги монтирате на вашия имот.

Изберете надежден продавач, който предлага сертифицирани висококачествени продукти при най-изгодни условия.

Каква е разликата между метална ограда в България и ограда от Miradex ?

Ако търсите дълготрайно решение, то металните огради от Miradex са точно това, от което имате нужда. Основата на тези огради са ламели от висококачествена ламарина, произведена в Южна Корея.Те са защитени със слой цинково покритие и устойчиво полимерно покритие, което осигурява отлична адхезия. Тези мерки  гарантират защита от корозия дори при условия на висока влажност и агресивен морски климат. Гаранционният срок на оградите е от 25 години, а общият експлоатационен живот може да надхвърли 50 години.

Металните огради Miradex са високотехнологични:

  • Тухлени или бетонни колони и стълбове могат да се използват като носещи опори. Готовите пана са сравнително леки и лесно се монтират на определените места.
  • Може да бъдат произведени в широк диапазон от дължини и ширини. Това е удобно за ограждане на площи със сложна форма или с неравен терен.
  • Можете лесно да интегрирате огради и порти в един стил. Дизайнът на целия комплекс ще остане хармоничен.
  • Имате избор в цветовата палитра и текстурата на покритието. Можете да поръчате метални огради в България дори и с фотопечат.

Посетете сайта на продавача, за да получите повече информация за метални огради в България и как да ги поръчате.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest