Dual-View видео режимът на камерата на Huawei P30 и P30 Pro вече е наличен за България

Иновативният split-screen режим ще позволи на потребителите да развихрят своята креативност

След излизането на Huawei интерфейсът EMUI 9.1 и неговата версия В153, притежателите на новите модели P30 и P30 Pro вече имат достъп и до една от най-иновативните функции в света на мобилните камери: режимът Dual-view.

В този режим потребителите ще могат да създават split-screen видеа, използвайки основната и телефото камерата, за да покажат едновременно видео от две различни гледни точки на един и същи екран. Бидейки пионер в развитието на тази технология, Huawei дава още едно поле за изява на креативноста на мобилните филм-мейкъри.

Режимът Dual-view е наличен и при двата нови флагман модели на Huawei – P30 и P30 Pro. Той предлага изключителни видеографски възможности както сам по себе си, така и съвместно с други видео технологии като например AI Editor. Благодарение на двойната перспектива, Р30 и P30 Pro предоставят на своите притежатели първата в индустрията и изцяло нова за пазара на смартфони функция, позволяваща им да видят и споделят света около себе си по един напълно неочакван начин.

Многократно награждаваната камера на Р30 серията прави професионалната фотография и видеография съвсем достъпна дори за хора, които правят първите си стъпки в това изкуство. Сред най-отличителните характеристики на Dual-view режима на камерата на новата флагманска серия на Huawei са:

Осигуряването на по-широка гледна точка, показваща повече обекти на заден план.

Зуумване върху определен обект, благодарение на split-screen формата.

Снимане от два плана – панорамен и близък – по едно и също време.

Възможност за регулиране нивото на увеличение.

Заснемането на значими моменти по креативен и артистичен начин.

Huawei е утвърден глобален лидер в областта на мобилната фотография, като след премиерата на серията Р30 увеличи значително своята потребителска маса благодарение на иновативните технологии в новите си флагмани. Заедно с Dual-view режимът, наличен след ъпдейта на EMUI 9.1, Huawei P30 Pro притежава и SuperZoom камера, способна на 5-кратно оптично увеличение, 10-кратно хибридно увеличение и 50-кратно дигитално увеличение, както и SuperSpectrum сензор, с ISO 409 600, улавящ 40% повече светлина при снимането в условия на ниска осветеност.

Pin It on Pinterest