До 5 февраури е срокът за участие в Employer Branding Awards 2022

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!

За иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR. Компаниите в България влизат в битка за титлата „Успешен работодател“.

Кандидатстването е в периода 10 януари – 5 февруари 2022 г. включително.

Последните две динамични, но и пандемични години донесоха много промени както за служителите, така, и за работодателите. Как талантите възприемат новата работна среда, как усещат позиционирането на бранда на своя работодател, вземайки предвид предизвикателствата и динамичните изменения? Естествено е работодателите да адаптират своите стратегии, а на свой ред талантите да са все по-критични към успеха или неуспеха на бизнеса, на който са се посветили. В същото време компаниите търсят нови подходи, за да направят работата по-ефективна, но и присбособена към различните условия, в които се намираме. Прилагат се иновации в привличането и задържането на най-добрите сред талантите. Водещите компании осъзнават факта, че са необходими нови стратегии за ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж, независимо от трудностите. Създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове – продукти или услуги. И през 2022 година наградите ще търсят новите подходи и иновативните стратегии за employer branding.

Официално награждаване:

Отличията ще бъдат връчени на специална церемония (онлайн или офлайн) в компанията на професионалисти, официални гости, медии и жури.
Внимателно подбраните членове на журито гарантират безпристрастното оценяване на кандидатите.

Пълния списък на отличените компании от последното издание вижте тук.

Срокове на конкурса:


23.01.2022 – Край на ранното кандидатстване

24.01.2022 – 05.02.2022 – Късно кандидатстване

07.02.2022 – 10.02.2022 – Журито заседава и оценява подадените кандидатури

15.02.2022 – Официална церемония по награждаване

Такса за кандидатстване:

За ранно кандидатстване до 23 януари 2022 г. – 320 лв. без ДДС за всяка избрана категория.

Такса за кандидатстване след 24 януари 2022 г. – 420 лв. без ДДС. за всяка избрана категория.

Официална церемония по награждаване – 15 февруари 2022 г.

* Таксата включва участие в конкурса и възможност за получаване на престижно отличие, както и три пропуска за официалната церемония по награждаването на 15 февруари 2022 г.

* Кандидатурите ще се разглеждат от журито след превеждане на таксата за участие.

Pin It on Pinterest