ДЕРЗАЙ & SMEs Webinars: Пак ще се срещнем – бъдещето на конгресния бизнес след COVID-19

Инициативата „Дерзай“ и SMEs Webinars организират безплатен уебинар „Пак ще се срещнем: Бъдещето на конгресния бизнес след COVID-19” с участието на Теодора Жилкова, изпълнителен директор на Българско конгресно бюро, и Мартина Божанска, маркетинг директор в хотел „Метрополитън“ София.

В рамките на един час двете дами ще представят информация за актуалното състояние на хотелиерския, туристическия и конгресния бизнес, като ще дадат ценни насоки на представителите на сектора за справяне с последиците от превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19.

По време на събитието Теодора Жилкова ще разкаже повече за мерките, които компаниите от сферата на събитийния мениджмънт взимат в условията на криза, а Мартина Божанска ще даде маркетинг съвети, подходящи за моментното положение и след отмяната на извънредните мерки.

Зрителите ще имат възможност и да зададат своите въпроси към лекторите, както и към изпълнителния директор на ИАНМСП Бойко Таков и изпълнителния директор на София Тех Парк Тодор Младенов, които ще открият събитието.

Регистрацията за събитието е безплатна. За да заявите своето участие, моля следвайте линка: https://event.webinarjam.com/register/17/oy5q5s4

Pin It on Pinterest