Делчо Николов: Успехите на „Асарел-Медет“АД са плод на дългогодишния труд на целия екип

Интервю на Илиана Беновска с инж. Делчо Николов – изпълнителен директор и член на Управителния съвет на „Асарел-Медет“АД, след празничния водосвет по случай националното честване на деня на миньора в  църквата „Св Неделя“

Илиана Беновска: Г-н Николов, получихте 3 награди – 2 за „Асарел-Медет“  и персонална – по случай Вашия 60 годишен юбилей. Кой е най-важният Ви спомен, като се обърнете назад? 

Делчо Николов: Най-важното, то не е спомен, а настоящето на компанията и резултатите, които се постигат и наградите, които взимаме, защото Вие сами тук се уверихте, че наградите са повече в сферата за хората, за производството, за екологията, за безопасността и т.н., но това не е случайно, това е плод на дългогодишен труд на целия екип, който беше създаден, утвърди се като такъв екип, водещ в минния бранш в България. И вече сами се убеждавате какви са резултатите, всяка поредна година ние получаваме голяма част от наградите на Минно-геоложка камара. И това не е случайно, а е на база на този труд, на тази основа, която сме получили в миналото и успяваме да реализираме нашата дейност в съответствие с най-добрите техники и технологии в световната практика!

Илиана Беновска: Благодаря Ви много за това интервю, желая Ви успех!

Делчо Николов: Благодаря Ви!

Pin It on Pinterest