Черният петък идва по-рано в Kaufland с над 350 продукта и продължава цяла седмица

  • В рамките на кампанията Kaufland ще предложи над 350 артикула за дома и цялото семейство с намаление до и над 50%
  • Сред предложенията в намаление са близо 100 артикула от богатото портфолио собствени марки на Kaufland – Switch On, Spice&Soul, Hip&Hopps, Oyanda и Townland

Kaufland България подготвя по-ранен и по-дълъг черен петък за своите клиенти. В рамките на една седмица, от 11 ноември 2019 г. до 17 ноември 2019 г., компанията ще предложи на потребителите над 350 артикула с намаление до и над 50%. Предложенията важат до изчерпване на количествата. Промоционалният асортимент в рамките на кампанията включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, стоки за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за лична грижа, детски играчки и хранителни стоки.

Сред най-атрактивните предложения в черната седмица на Kaufland са бяла и черна техника с избрани качествени продукти за дома и продукти за лична грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди Kaufland добавя още една година търговска гаранция. По този начин компанията дава на потребителите 3 години гаранция* за бяла и черна техника и засвидетелства своя стремеж да предлага на потребителите продукти с високо качество. Сред голямото разнообразие от висококачествени предложения са уреди с марката Philips – телевизор, фотоепилатор Philips Lumea, електрическа четка за зъби Philips Sonicare, епилатор и уред за бръснене, прахосмукачка Samsung и смартфон Samsung Galaxy A10, блендер Nutribullet, парогенератор Tefal и други. Сред атрактивните предложения са и електроуреди за дома на собствената марка на Kaufland Switch On.

В черната седмица Kaufland ще предложи и богат асортимент дамска, мъжка и детска мода с големи намаления. Само в рамките на този период в Kaufland клиентите могат да открият специални предложения на марката Nike. Kaufland ще предостави още допълнителни намаления за близо 100 артикула от своите собствени линии устойчив текстил за цялото семейство: Oyanda за дамите, Townland за господата и Hip & Hops за децата. Произведени по щадящ околната среда начин и изработени от органичен памук без замърсители, сертифициран по стандарта GOTS**, трите марки се отличават с високо качество и здравина. За малките членове на семейството специално в черната седмица Kaufland ще предложи и 30% отстъпка на всички Lego конструктори.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland цели да осигури на своите клиенти не само разнообразие от продукти на отлични цени, но и по-комфортно пазаруване, което заляга в политиката на компанията за предоставяне на качествено потребителско изживяване. Високото качество в обслужването на клиенти беше международно признато през 2019 г, когато Kaufland получи златен медал QUDAL за отлично качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за периода от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат разгледани в седмичната брошура на компанията.

Pin It on Pinterest