CES 2021: Lenovo Legion представя своите нови геймърски лаптопи

Превърнете гейминга в истинско преживяване със следващото поколение LenovoLegion лаптопи

Геймингът е като пътуване до паралелна реалност без това да налага напускане на домашния уют. През последните месеци все повече потребители използват видеоигрите като източник на забавление и социално взаимодействие. Това е и една от причините тази година на CES 2021, Lenovo Legion да представи своята нова линия продукти, които използват изкуствен интелект (AI). Независимо дали става въпрос за любител или професионален геймър, никой няма да остане равнодушен към стилния 16-инчов LenovoLegion 7, LenovoLegion 5 Pro, 15-инчовият LenovoLegionSlim 7, както и към LenovoLegion 5, който ще се предлага в два размера. Тези нови лаптопи са изработени с LenovoLegionColdfront 3.0, който спомага за по-добра работа и контрол на шума.

Любителите на гейминга прекарват много време пред екраните и заслужават първокласно изживяване с модерен дизайн. Това ще предлага и Lenovo с новия си лаптоп LenovoLegion 7. Новият продукт в портфолиото на компанията ще разполага с 16-инчов екран, 100% sRGB цветова гама и ново съотношение 16:10 за 11% по-голям екран. Това значително ще подобри зрителното поле по време на игра.

Технологичният гигант отново ще надмине себе си и с LenovoLegionSlim 7, който ще е още по-тънък и лек в сравнение с прешествениците си в цялата история на Lenovo Legion. Благодарение на него всеки геймър ще може да се наслади на игрите. Заедно с процесорите NVIDIA GeForce RTX, които ще се предлагат скоро, както и Windows 10, лаптопът позволява на потребителите си да останат продуктивни през целия ден без значение дали играят, работят или учат.

Lenovo са подготвили изненада и за почитателите на eSports – LenovoLegion 5 Pro. Снабден с най-новите AMD Ryzen процесори и следващо поколение графики NVIDIA GeForce RTX, които се очакват скоро, Lenovo Legion 5 Pro ще предлага максимална производителност чрез поддръжка и на Dual Burn. Този гейминг лаптоп комбинира бърза честота на опресняване от 165 Hz и време за реакция до 3 милисекунди с 16-инчов QHD (2560 х 1600) IPS дисплей, което го прави много по-ярък в сравнение с предшествениците му.

От стратегически игри до екшън такива – има по нещо за всеки в гейминг света. Същото важи и за високопроизводителните лаптопи за игри като новият LenovoLegion 5, който разполага сизчистен и минималистичен дизайн, поддръжка на Windows 10, както и два размера, съответно 15 и 17 инча. 17,3-инчовият Lenovo Legion 5 осигурява скорост за hi-fi игри с IPS дисплей до Full HD (1920 x 1080) и честота на опресняване 144Hz. Можете да се отдадете на усещането за приключение и с 15,6-инчовия IPS дисплей с Full HD (1920 x 1080) и невероятно бърза честота на опресняване от 165Hz.

Lenovo се вслушва в променящите се нужди на геймърите и успява да създаде истинска екосистема от игрални преживявания, както никога до този момент и благодарение на аксесоарите за игра. Не забравяйте да зареждате слушалките, мишката или телефона си между игрите с удобна и винаги включена зарядна станция. Тя ще предлага технология за зареждане на новата безжична игрална слушалка Lenovo Legion H600 и база с поддръжка на Qi.За да е максимално полезен на потребителите си, продуктът ще е съвместим и със смартфони, мишки и други безжични устройства, дори когато лаптопът е изключен. Станцията ще разполага и с два USB-A порта високоскоростна свързаност и зареждане на устройства.

Pin It on Pinterest