b1b-box ще излъчва пряко Световното първенство по волейбол за мъже под 21 години

Телевизия b1b-box и Българската федерация по волейбол са в партньорство за Световното първенство по волейбол за мъже до 21 г. – всички мачове от София от шампионата на планетата, както и срещите на България, ще бъдат излъчени на живо по телевизия b1b-box. 

Световното първенство ще се проведе от 23 септември до 3 октомври, а България е съдомакин заедно с Италия. Мачовете в София ще се проведат в спортна зала „Левски София“. 

Зрителите на Булсатком ще се насладят на богата програма – телевизия b1b-box ще излъчи всички мачове от програмата в София, както и всички мачове на отбора на България на родна земя и евентуалните срещи от финалната фаза в Италия.

Двубоите на българския национален отбор ще бъдат коментирани и анализирани от едни от водещите специалисти в България – Николай Иванов, Димо Тонев и Евгени Иванов. Водещ на студийната програма ще бъде Петър Стоянов. 

В часовете преди началото на шампионата b1b-box ще излъчи 30-минутно превю, което ще открехне завесата за пътя на главните действащи лица към турнира. След финала половинчасов обзор ще разкаже за емоциите на България по време на Световното първенство. Цялата продукция за b1b-box ще бъде дело на спортния промоутър „Съркъл Медия“.

Националният отбор на България ще играе срещу Бахрейн в първия си мач от Световното първенство по волейбол до 21 г. в София – двубоят е на 23 септември от 19:00 часа в спортна зала „Левски София“. На 24 септември от 19:00 часа  тимът ни излиза срещу Куба. На 25 септември от 19:00 часа селекцията на Найден Найденов се изправя срещу Полша.

Освен двубоите от предварителна Група В, в която е България, в спортна зала „Левски София“ ще се играят и срещите от Група D, в която са Русия, Бразилия, Камерун и Канада.

Мачовете от другите две групи ще се играят в Италия. Първите два отбора във всяка група продължават във финалната осмица, разпределени в нови две групи по 4 тима. Класиралите се на първите две места от втората групова фаза продължават към полуфиналите и битката за медалите. 

Булсатком подкрепя българския спорт, като вече стартира с отразяването на все повече спортни състезания по телевизия b1b-box. Заедно с продуцентите си от „Съркъл медия“, операторът се стреми да предлага професионална, репортажна телевизионна и мултимедийна продукция на български спортните събития.

ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ В СОФИЯ ОТ СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА МЪЖЕ ДО 21 ГОДИНИ

ПЪРВА ГРУПОВА ФАЗА

23 СЕПТЕМВРИ
10:00 часа – Камерун – Канада (Група D)
13:00 часа – Куба – Полша (Група B)
16:00 часа – Русия – Бразилия (Група D)
19:00 часа – БЪЛГАРИЯ – Бахрейн (Група B)

24 СЕПТЕМВРИ
10:00 часа – Канада – Бразилия (Група D)
13:00 часа – Полша – Бахрейн (Група B)
16:00 часа – Камерун – Русия (Група D)
19:00 часа – БЪЛГАРИЯ – Куба (Група B)

25 СЕПТЕМВРИ
10:00 часа – Бразилия – Камерун (Група D)
13:00 часа – Бахрейн – Куба (Група B)
16:00 часа – Канада – Русия (Група D)
19:00 часа – БЪЛГАРИЯ – Полша (Група B)

*Първите два отбора от всяка от предварителни групи B и D попадат в Група F от втората групова фаза и продължават битката за класиране на полуфиналите

**Отборите на 3-то и 4-то място от предварителни групи B и D попадат в Група H от втората групова фаза и продължават за разпределението на местата от 9-о до 16-о.

Мачовете от втората групова фаза са на 27, 28 и 29 септември.

Първите два отбора от Група F в София се класират за полуфиналите в Италия с първите два отбора от Група Е в Каляри. 

Полуфиналите и плейофите за 5-то – 8-мо място са на 2 октомври.

Финалът, мачът за бронзовите медали и двубоите за 5-то и 7-мо място са в Каляри на 3 октомври.

Pin It on Pinterest