Regiocom и Eurowings стартират нов проект заедно

От януари 2020 г. немската компания regiocom за обслужване на клиенти и IT-системи ще работи съвместно с дъщерната фирма на Lufthansa – Eurowings.

„Радвам се, че успяхме да привлечем една толкова важна авиокомпания да бъде наш партньор“ – сподели Дирк Моритц, директор на snt-regiocom.

Двеста и десет дестинации в 60 държави, 180 самолета и милиони туристи ще бъдат поети от офиса на regiocom  в София. По случай откриването на проекта се отварят десетки нови работни позиции. 

Първото обучение за служителите ще стартира през декември 2019 г., като клиентите на авиокомпанията ще бъдат обслужвани на немски и английски език. Основните задачи включват обработка на запитвания относно самолетни резервации, информация за полети и багаж, чекиране и предлагане на услугите на Eurowings. От голямо значение е професионалното, компетентно и насочено към нуждите на клиента обслужване. Специалисти по език и продажби ще съпътстват процеса и ще работят за постоянното усъвършенстване на ключовите компетенции на служителите.

 „Вече имаме голям опит в сферата на обслужването на клиенти – това показват резултатите от проектите ни с Deutsche Telekom и mobilcom-debitel. Горда съм с филиала ни в София. Нашият трети проект за три години! Благодаря на всички колеги!– добави Яна Людеритц, управител на regiocom за България. 

Кампанията за кандидатстване за свободните позицци по проект Eurowings започва от ноември 2019. Информация за актуалните обяви ще намерите на кариерната страница тук

Pin It on Pinterest