Александър Сано стана част от екипа на Kaufland Перник за ден

Актьорът влезе в ролята на служител в сектор „Плодове и зеленчуци“

Един от най-обичаните актьори на България Александър Сано се присъедини към екипа на Kaufland Перник за един ден. Той беше отговорен за сектор „Плодове и зеленчуци“, а сред неговите основни задължения бяха зареждането на стока и поддържането на изряден вид на сектора през целия ден. Сано прекара един ден като служител на Kaufland в отговор на предизвикателство, което компанията отправи към четири популярни личности по случай своята 15-годишнина в България.

Работният ден на Александър Сано в Kaufland започна в 05:30 ч. сутринта с обучение, след което актьорът премина към изпълнение на служебните си задължения. „Сега, когато съм вътре в „отбора” на Kaufland оценявам това, което служителите правят всеки ден. Наистина, достойно за уважение“, сподели Сано.

Една от най-важните задачи пред служителите във филиалите на Kaufland е да създадат позитивна атмосфера и приятен процес на пазаруване. Именно това направи и Александър Сано, помагайки на клиентите да избират, претеглят и опаковат свежите плодове и зеленчуци. Атмосферата в хипермаркета беше оживена и въпреки маската, клиентите бързо разпознаха  актьора.

Как Александър Сано се справи с предизвикателството да бъде служител на Kaufland за един ден можете да видите в специално видео на Facebook страницата на Kaufland България.

Търговската верига вече показа преживяването на Поли Генова в ролята ѝ на касиер в първия хипермаркет на Kaufland у нас, открит през 2006 година в гр. Пловдив. Ненчо Балабанов също прекара един работен ден на щанд „Млечни продукти“ в Kaufland Студентски град. В същия хипермаркет популярната в социалните мрежи млада дама Елекса обслужваше клиенти на щанда за свежо месо.

Kaufland България е на българския пазар от 2006 г. През 2021 г. компанията отбелязва 15-годишнина от стъпването си в страната. За 15 години Kaufland се утвърждава като предпочитано място за пазаруване с богат асортимент, достигащ над 20 000 артикула средно за страната. Компанията предлага на своите клиенти разнообразие от свежи и качествени продукти на атрактивни цени и отлично обслужване. Kaufland е верен партньор на българските производители и значим фактор за развитието на националната и регионална икономика с инвестиции, надхвърлящи 1.6 млрд. лв. Компанията е един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6000 души. Вече трета поредна година търговската верига се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute.

Pin It on Pinterest