Acer разширява гамата от своите спечелили признание монитори с 6 нови модела Predator и Nitro

Acer разшири своята гама от спечелилите признание от потребители и специалисти монитори с нови мощни модели, подходящи за широк кръг геймъри – от елитни професионалисти, изискващи най-добрата технология, до любители, които играят за удоволствие.

Acer е освен това първата марка2, която вече предлага сертифицирани по TÜV Rheinland Eyesafe® гейминг монитори, проектирани селективно да филтрират синята светлина, като същевременно запазват цветовете ярки и реалистични.

„Нашите най-нови геймърски монитори ползват най-новата технология в бранша, за да осигурят на геймърите безупречна работа и удобство при ползване – коментира Виктор Чиен, президент на Digital Display Business, Acer Inc. „Създадени да се харесат на най-жадните за игра геймъри, както и на тези, които просто искат да се забавляват, новите монитори с марка Predator и Nitro се предлагат в различни дизайни и размери, за да задоволят изискванията на почти всеки геймър.“

Серията Predator XB3 за професионалисти и запалени ентусиасти

Новите монитори от серията Predator XB3 са с FHD (1920×1080) или QHD (2560×1440) дисплеи, които се отличават с висока честота на опресняване и сертификати VESA DisplayHDR™. Допълнително, всеки монитор е оптимизиран по различни критерии: XB273U NV е сертифициран от Eyesafe, XB253Q GW притежава впечатляваща честота на опресняване 280 Hz (с овърклок) и време за реакция от 0,5 ms (G до G), а XB323U GX е със забележителна коректност на цветовете със своето 99% покритие на схемата Adobe® RGB.

Predator XB273U NV – приятно за очите

Predator XB273U NV, от серията XB3 VisionCare, е създаден, за да даде на играчите възможно най-приятно изживяване по време на игра. Един от първите гейминг монитори2, сертифицирани от Eyesafe®, Predator XB273U NV контролира високоенергийните дължини на светлинните вълни, за да филтрира селективно синята светлина, същевременно запазвайки цветовете ярки и реалистични. Освен това Acer VisionCare 4.0 включва редица технологии – LightSense, AdaptiveLight, ColorSense и ProxiSense – които измерват нивото на околната светлина и след това автоматично регулират до подходящи стойности яркостта на монитора и цветовата температура, което спомага за намаляване на напрежението в очите.

Кристално ясният 27-инчов QHD (2560×1440) Agile-Splendor IPSi екран на монитора се отличава с широк ъгъл на видимост, бързо време за реакция от 1 ms и овърклокната честота на опресняване от 170 Hz, както и с 95% покритие на цветен спектър DCI-P3 и Delta E <1 рейтинг, което позволява зашеметяващо реалистични изображения. Сертифицираният по VESA DisplayHDR 400 модел XB273U NV има истинско 8-битово качество на изображението и динамично регулира яркостта на екрана, за да е подходяща за показваната сцена, което осигурява забележимо по-тъмно черно.

За да бъде още по-ефектен, този модел има RGB LightSense за синхронизиране цветовете на светлинките с музика, други медии или eSports турнири. Вграденият TX предавател може безжично да синхронизира цветовете и смяната на светлинките с допълнителни свързани монитори за още по-впечатляващ ефект. Ергономичната стойка помага на потребителите да намерят най-подходящия ъгъл за гледане, тъй като имат възможност да регулират наклона, насочването, височината и завъртането на монитора.

Predator XB253Q GW – висока честота на опресняване за плавни движения в играта

24,5-инчовият FHD (1920×1080) IPS панел на Predator XB253Q GW е съвместим с NVIDIA® G-SYNC® и може да бъде овърклокван до невероятно висока честота на опресняване от 280 Hz с време за реакция до 0,5 ms (G до G). Той може да покаже идеално дори най-бързо протичащите екшън сцени, което го прави идеален за игри със стрелба от първо лице и игри с автомобилни състезания, където точността е от първостепенно значение. Вграденият RGB LightSense с девет различни специални ефекта синхронизира RGB светлинките в ритъма на музиката, игрите и други приложения. Мониторът също е с ергономичен дизайн, позволяващ на потребителите да регулират наклона, насочването, височината и завъртането му.

Predator XB323U GX – зашеметяващо ярки визуализации

Плавността на образите и ниската латентност на Predator XB323U GX помага драстично да намалее размазването на движенията по време на динамични игри. Дисплеят е съвместим с NVIDIA G-SYNC, има 32-инчов QHD (2560×1440) панел със скорост на опресняване 270 Hz (с възможност за овърклок) и време за реакция до 0,5 ms (G до G). 99-процентното покриване на цветовата схема Adobe RGB го прави отличен избор за геймъри, които записват видеоклипове с тяхната игра, а сертификацията VESA DisplayHDR 600 означава, че XB323U GX има 8-битова обработка на изображения и възможност за локално затъмняване, позволявайки на екрана да се адаптира динамично към това, което се случва на сцената, за да се получат абсолютно черни области и впечатляващи светлосенки. За да оптимизира комфорта по време на дълги периоди в игра, Predator XB323U GX предоставя на потребителите възможността да регулират неговия наклон, насочване, височина и завъртане.

Predator X34 GS за геймъри, желаещи извит екран

Predator X34 GS запълва периферното зрение на потребителите със своя гигантски 34-инчов извит UWQHD (3440×1440) екран – и това е съчетано с Agile-Splendor IPS панел, който осигурява ясни образи дори при малък ъгъл на гледане. Съвместим с NVIDIA G-SYNC, той гарантира плавност на образите с честотата на опресняване до 180 Hz (с възможност за овърклок) и ултрабързо време за реакция от 0,5 ms (G до G). Функцията VESA DisplayHDR 400 акцентира по-фините детайли и така изображения са по-контрастни, което помага да не се пропускат важни цели или детайли от картината, а пък 98-процентното покритие от спектъра DCI-P3 придава на изображенията реалистични цветове. Гъвкавата стойка предоставя множество възможности за нагласяване на позицията на монитора, като позволява на потребителите да регулират наклона, насочването и височината му. Два интегрирани високоговорителя с мощност 7 вата премахват необходимостта от ползване на външни високоговорители.

Монитори от серията Nitro – влезте в играта

Двата нови 27-инчови модела от серията Nitro на Acer – Nitro XV272U KV и Nitro XV272 LV, са идеални за любители геймъри, които искат да имат най-необходимото в своите устройства. И двете са сертифицирани от Eyesafe, за да предпазват очите от умора и доставят допълнителен комфорт при гледане, а ергономичната стойка позволява на геймърите да намерят най-подходящия ъгъл на гледане, като регулират наклона, насочването, височината и завъртането на монитора.

Acer Nitro XV272U KV предлага невероятно детайлен образ на играта с резолюция QHD (2560×1440), с нисък рейтинг Delta E <1 и 95% покритие на цветовия спектър DCI-P3. Възпроизвеждането е бързо и плавно с опресняване до 170 Hz (с овърклок) и време за реакция от 1 ms (G до G) на панела Agile-Splendor IPS, който също така предлага прекрасна видимост отстрани, тъй като има широк ъгъл на видимост. Освен че изглежда страхотно, мониторът ползва технологиите LightSense, ColorSense и ProxiSense, предоставяйки на потребителите по-комфортно изживяване чрез автоматично регулиране на настройките на монитора на база околното осветление.

Nitro XV272 LV разполага с FHD (1920×1080) Igile-Splendor IPS панел и има опресняване до 165Hz (с овърклок) за плавна визуализация дори на наситени с екшън сцени. С 90% покритие на цветовете по схемата DCI-P3 и нисък рейтинг Delta E <1, потребителите разполагат с всичко необходимо, за да се потопят напълно във виртуалните светове.

Точните спецификации, цени и наличност се променят в зависимост от региона. За повече информация относно наличности, спецификации на продуктите и цените на конкретни пазари, моля, свържете се с най-близкия офис на Acer чрез www.acer.com.

i Всички марки и имена на продукти, споменати тук, са регистрирани търговски марки на съответните им компании и се използват единствено за описание или идентифициране на продуктите.

2 Към октомври 2020

Pin It on Pinterest