Acer представи 3 нови продукта от серията мощни лаптопи за бизнеса TravelMate

Acer днес обяви три нови продукта от своята серия лаптопи за корпоративни и бизнес потребители TravelMate.

Това са трансформиращ се ноутбук със сензорен екран TravelMate Spin P4 (TMP414RN-51), TravelMate P4 (TMP414-51), който е мощен и компактен лаптоп за тези, които предпочитат класическия стил на ползване, и TravelMate P2 (TMP214-53), здрав преносим компютър с достатъчно портове и дълъг живот на батерията, за да не се налага нейното презареждане в рамките работния ден.

„Хората все повече работят в движение и на места, различни от офиса – коментира Джеймс Лин, главен мениджър на дивизията за лаптопи и ИТ продукти за бизнеса в Acer Inc. „Ние създадохме това ново поколение лаптопи TravelMate в отговор на тази тенденция. Те имат здравина от военен клас и ще издържат на сътресенията, съпътстващи употребата им в движение, предоставят достатъчно живот на батерията, за да работят през целия ден без зареждане, и предлагат всякакви от портове за връзка. Това е серия надеждни устройства за хора, които трябва да свършат работата си на всяка цена.“

Продуктивност и надеждност през целия ден

С процесори Intel® Core™ 11-о поколение с графики Iris® Xe или по избор с дискретни графични карти NVIDIA® GeForce® MX350 и с до 32 GB DDR4 RAM, 4-лентови PCIe SSD и 1 TB M.2 SSD, лаптопите TravelMate гарантират върхова изчислителна мощ. Те са много надеждни и потребителите могат да са спокойни, че ще работят безотказно през целия ден. Батериите на лаптопите Acer TravelMate Spin P4 и TravelMate P4 издържат до 15 часаi, а на TravelMate P2 – до 13 часа1.

Освен това моделите TravelMate Spin P4 се предлагат с устойчив на надраскване 14-инчов сензорен Full HD дисплей с Corning® Gorilla® Glass и могат да се отварят на 360 градуса в режим лаптоп, презентация, палатка или таблет. Прецизният тъчпад осигурява интуитивно управление чрез жестове, а прикрепящият се стилус Acer Active и Windows Ink позволяват удобно рисуване и писане на бележки.

Достатъчно здрав за работа от вкъщи

При TravelMate P4 и TravelMate Spin P4 има редица новости, предлагащи удобство при работа у дома. Лаптопите са проектирани, за да отговарят на стандартите MIL-STD-810G, и имат редица предпазващи от повреда характеристики, като например устойчива на заливане клавиатураii и ъгли на корпуса, абсорбиращи сътресенията, което ги прави способни да оцеляват в реални ситуации като намокряне или удряне, често случващи се у дома.

Освен това, насочените нагоре високоговорители позволяват по-ясен звук по време на конферентни разговори, а батериите на TravelMate P4 и TravelMate Spin P4 могат да бъдат заредени изключително бързо – до 80%iii от капацитета им само за час.

Портативни с 4G LTE връзка

Лек и изключително компактен, с полуметален практичен дизайн, мощният TravelMate Spin P4 тежи само 1,53 кг, а TravelMate P4 тежи дори 1,45 кг, като и двата са под 18 мм тънки. TravelMate P2 е с релефен горен капак и тежи едва 1,625 kg при дебелина 20 mm. И трите модела са с Intel Wi-Fi 6 (Gig +) мрежов адаптер, за да осигурят бърза и непрекъсната безжична връзка, като разполагат и с 4G LTE eSIM слот, което позволява на мобилните бизнес потребители да се свързват незабавно с локални мрежи и бързо да превключват плановете за данни, без да се налага да сменят SIM карти или да посещават магазини на операторите.

Всички нови модели TravelMate имат Intel® Thunderbolt™ 4 порт, позволяващ светкавично бърз трансфер на данни до 40 Gbs, което е четири пъти по-бързо за данни и два пъти – за видео от всеки друг тип порт. Освен това всички модели се доставят с Acer Office Manager за мениджмънт от разстояние.

Без компромис за сигурността, дистанционно управляем

За гарантиране на висока степен на сигурност в TravelMate P4 и TravelMate Spin P4 е инсталиран модул Trusted Platform Module (TPM) 2.0, който представлява мощен чип против злоумишлени действия, проверяващ за признаци на проникване по време на зареждане на системата. За по-сигурно влизане в профила чрез Windows Hello лаптопите разполагат с инфрачервени камери и четци на пръстови отпечатъци, а вграденият затвор на уеб камерата гарантира възможност за уединение.

Точните спецификации, цени и наличност се променят в зависимост от региона. За повече информация относно наличности, спецификации на продуктите и цените на конкретни пазари, моля, свържете се с най-близкия офис на Acer чрез www.acer.com.

i Данните за живот на батерията се базират на теста MobileMark 2014. Действителният живот на батерията варира в зависимост от спецификациите на продукта, компютърните настройки и стартираните приложения или функции. Максималният капацитет на всички батерии намалява с времето и използването.

ii Въз основа на MIL-STD 810G. Метод 506.5. Процедура III. Тест при намокряне

iii Функцията за бързо зареждане е налична само за 56 WHr батерия. Времето за зареждане може да варира +/- 10% поради различията на системата.

Pin It on Pinterest