70% от клиентите на Теленор предпочитат да купят своята винетка дигитално

Теленор дава възможност за онлайн закупуване на винетка бързо и лесно, само в три лесни стъпки: избор на категорията автомобил, на типа винетка  – годишна, месечна, седмична или за уикенда, и регистрация на данните на автомобила.

Плащането се извършва с дебитна или  кредитна карта за улеснение на потребителите. Закупуването онлайн може да стане през приложението MyTelenor Bulgaria или директно през сайта на оператора

Вече близо две години Теленор дава възможност за закупуване на винетка. От компанията съобщават, че близо 70% от потребителите, избрали оператора, за да вземат  винетка, правят покупката си онлайн – чрез приложението MyTelenor Bulgaria или сайта на Теленор. Интересно е да се отбележи, че останалите 30% предпочитат  магазините  им  в страната, за да закупят иначе дигиталния документ. От оператора напомнят, че клиентите могат да се подготвят за предстоящите пътувания по празниците, като подновят своята винетка онлайн или на живо, до 30 дни по-рано преди изтичането й.

Още информация за е-Винетката можете да откриете на сайта на оператора или на място във всеки един физически магазин на Теленор в цялата страна.

Pin It on Pinterest