6 достъпни храни и напитки, без които известните личности не могат

Знаехте ли? Това са храните и напитките, без които известните личности не могат

Много хора си представят живота на звездите, изпълнен само с лукс, най-реномираните ресторанти и най-скъпите продукти. Това често е вярно, особено на червения килим, но в ежедневието си понякога избират добре познати и на нас храни и напитки. Събрахме няколко примера, които показват някои любимци и на звездите.

  1. Ед Шийрън и кетчуп

Отбелязалата 30-тия си рожден ден по-рано тази година британска звезда не може да си представи живота без кетчуп Heinz. Толкова много го обича, че си е направил татуировка с вкусния доматен сос. Не е изненада, че дори ръководителите на компанията забелязват възхищението на Ед Шийрън и със съгласието на изпълнителя на „Shape of You“ пускат лимитирана серия Edchup, а върху някои бутилки дори отпечатват татуировките на Ед.

Ed Sheeran Got His Own Heinz Ketchup Bottle and Even Wrote an Ad for Them |  Muse by Clio
Check this out: Heinz Ketchup, Ed Sheeran have matching tattoos | Canadian  Grocer
  • Кейли Куку и Орео

Страстта на звездата от „Теория за Големия взрив“ към бисквитите излиза наяве, когато публикува видео, на което се възстановява от операцията на рамото и похапва деликатеса. Кейли не спира до тук, тя кръщава и осиновеното си зайче Орео.

  • Селена Гомез и пикантен Cheetos

Селена няма сложни изисквания за съблекалнята или автобусa си по време на турнетата, но настоява за едно нещо и това е Cheetos, по-точно пикантния вариант. Тя многократно е публикувала свои снимки на страницата си в Instagram, с хрупкавото похапване.


  • Бен Афлек и понички

Актьорът и режисьор, носител на Оскар, признава в интервю, че често ходи до Dunkin, до скоро познато като Dunkin Donuts. Не е случайност това, че на много от снимките си е с торба понички.

  • Брус Уилис и HELL

Американската суперзвезда стана лице на унгарската марка енергийни напитки преди три години. Той не само консумира любимата си енергийна напитка пред камерите, а винаги държи и по-голям запас в домашния си хладилник. Уилис снима последния си екшън филм в Джорджия по-рано тази година, когато осъзнава, че няма HELL. Тъй като енергийната напитка все още не е налична в Америка, Уилис изпраща своя каскадьор с личния си самолет до дома си в Ню Йорк, за да вземе от там запаси HELL.

  • Мери Джей Блайдж, Кели Роуланд и водата Fiji

Много световни звезди избират водата Fiji, почти може да се счита за запазена марка за певците. Кели Роуланд пие само този вид вода, като твърди, че обича само нейния вкус. Мери Джей Блайдж, многократен носител на наградата „Грами“, също настоява за тази вода в съблекалнята за изпълненията си, и то не по няколко, а цели 100 бутилки! Може ли това да е причината гласът й да е толкова прекрасен?

Виждаме, че и най-големите звезди имат своите „слабости“ и за да ги получат, са готови почти на всичко, също като нас.

Pin It on Pinterest