24 и 25 декември ще бъдат почивни за всички служители на JYSK България

Всички служители на JYSK България ще почиват на 24 и 25 декември по случай коледните празници, за да могат да прекарат повече време с близките си

Скандинавската компания JYSK иска да се отблагодари по различен начин на своите над 500 служители в България за положените усилия през годината. Ето защо дава два свободни дни – 24 и 25 декември, когато всичките 35 магазина в страната, както и дистрибуционният център в Божурище, ще бъдат затворени.

“Искаме да се отблагодарим на нашите служители за положените усилия през тази трудна година. Техните усилия и отдаденост са в основата на постигнатите резултати, въпреки всички препятствия по време на годината. В дните, когато всички търговци искат да се възползват от треската на закупуване на подаръци, ние решихме, че нашите служители са по-важни, отколкото числата. За нас е важно служителите да имат добър баланс между професионалния и личния живот и смятаме, че Коледните празници са моментът, който всички трябва да прекараме с най-близките си, а не на работа. В търговията седмицата преди Коледа е изключително натоварена и изтощителна. Всички наши колеги заслужават да отпочинат след този период и да се насладят на моментите, заобиколени от близки и приятели, да се подготвят за празниците и дори да довършат коледните покупки.“, заявява Алекс Брату, Country Manager JYSK Румъния и България.

Магазини JYSK в България ще бъдат затворени на 24 и 25 декември, за да могат служителите да се насладят на празниците.

Работното време на магазини JYSK по време на Коледните празници ще бъде следното*:

  • сряда, 23 декември: нормално работно време
  • четвъртък, 24 декември: затворено
  • петък, 25 декември: затворено
  • събота, 26 декември: нормално работно време

Клиентите, които желаят да направят своите коледни покупки в магазини JYSK, могат да направят това до сряда, 23 декември, включително. Магазините ще отворят с нормално работно време в събота, 26 декември. Работното време на всеки един магазин e тук: https://jysk.bg/magazini.

* Настоящата информация важи в случай, че няма промени в извънредната епидемична обстановка във връзка с разпространението на COVID-19.

Pin It on Pinterest