120 ГОДИНИ ОРГАХИМ!

Празнуваме цветовете и хората, които ги създават

ЗНАЕМ ЛИ КОИ СА ХОРАТА, КОИТО СЪЗДАВАТ ЦВЕТОВЕТЕ – ЗА ДОМА И ЗА ГРАДА?

От 120 години българската компания Оргахим АД създава цветове и всеки ден хиляди опаковки от любимите ни марки достигат до домовете на много български семейства. Какво знаем обаче за хората, чиято работа е да създават настроение и много цвят за всички нас?

ОРГАХИМ ПРАЗНУВА СЪС СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ – ЗВЕЗДИТЕ В ГЛАВНАТА РОЛЯ!

Основна роля за тази цветна следа имат служителите на дружеството – над 700 човека. За да изрази своето “БЛАГОДАРЯ!”, компанията предложи на своите “звезди” главната роля и в своята юбилейна кампания и имидж видео, заснето по случай 120 ГОДИНИ ОРГАХИМ – ПРАЗНУВАМЕ ЦВЕТОВЕТЕ!

Предложение, което всички приемат с усмивка… Но как се случи всичко това?

ЗВЕЗДЕН CASTING ВМЕСТО ПРАЗНИЧЕН TEAM-BUILDING

Да отидеш на работа с двойна мотивация – определено може да се случи, когато участваш в истински “casting” за звезди. В рамките на 10 дни служителите на Оргахим имаха възможността официално да номинират свои колеги за главната роля на “ЗВЕЗДА!” Спечелилите гласовете на своите колеги имаха един различен и вълнуващ работен ден – техният звезден момент!

Показвайки именно своята работа на терен, хората се превърнаха в големите звезди за юбилейното видео на Оргахим АД. 

ПРАЗНУВАЙТЕ ЦВЕТОВЕТЕ И ЛЮБИМИТЕ МАРКИ С НАС!

Празникът е празник, когато е споделен! Затова през цялата година Оргахим ще споделя празнични моменти и много цветни изненади с почитатели, клиенти и партньори в своите канали. Празнувайте цветовете с нас!

120 ГОДИНИ ОРГАХИМ – ПРАЗНУВАМЕ ЦВЕТОВЕТЕ!

Pin It on Pinterest