Бизнес

С маратонки също си хубава

Има безброй причини да носим маратонки всеки ден. Отдавна маратонките не са опция само за спортната зала. Те несъмнено се превърнаха в мултифункционална обувка подходяща за разнообразие от поводи, която е едновременно удобна и изглежда готино. Не е учудващо, че толкова много хора избраха маратонките като неразделна част от ежедневния си гардероб.

Маратонките безспорно носят практичност в ежедневието, удобство през целия ден, а и се вписват отлично в безброй видове аутфити.Тяхната универсалност и модерен дизайн е едно от нещата, които всеки съвременен човек цени в маратонките.

Панталон, дънки, пола, кожено яке, блейзър, риза или тениска- почти всеки всеки тип дреха е подходяща за съчетание с маратонки.Те винаги добавят доза спортен стил и небрежна елегантност към всеки аутфит и ни карат да изглеждаме по-атлетични.

Източник: Pixabay

Ако сте минималисти или няма къде да съхранявате голям брой чифтове обувки у дома, с които да носите различните си дрехи, то маратонките в случая са едно добро решение.

 Само с един или два чифта маратонки  можете да постигнете различни модни съчетания както за ежедневието, така и за по-специални поводи. Важното в случая е да изберете модели маратонки в семпъл изчистен дизайн в бяло или черно, които си подхождат с различни цветове и щампи. Относно височината и дизайна на маратонките почти няма ограничения за това какво ще изберете.

Ако искате да постигнете открояващ се цветен акцент в аутфита, то маратонките са едни от обувките, с които можете най-успешно да го постигнете.

Има редица белези, по които можем да разпознаем маратонките с високо качество от нискокачествените.

 Ето някои от тях:

Как да разпознаем качествените маратонки?

Източник: Pixabay

При оригиналните маратонки няма да откриете неравни и небрежно направени шевове, стърчащи конци, следи от неправилно поставено лепило. Липсата на каквито и да е дефекти говори ясно за оригиналния произход на дадена обувка.

Подметките на оригиналните обувки предлагат високо ниво на амортизация, което е от особено от значение при изпълнението на спортове, включващи експлозивни движения, като например бягане.

Те също така осигуряват добра опора и стабилност за крака, като в същото време се характеризират със средно мека структура и еластичност, което носи чувство на максимален комфорт.

 Същото се отнася и за гърбовете на обувките, които дори при продължително носене не биха създали чувство за дискомфорт и триене на кожата на крака.

Тъй като цялостната структура на спортните обувки с оригинален произход се характеризира с гъвкавост, маратонките имат способността да запазват формата си за дълго време. Като характерното при тях е, че осигуряват същото високо ниво на комфорт дори при продължително носене  без значение от изпълнявания спорт. 

Освен комфорт, качествено изработените спортни маратонки предлагат също и необходимата стабилност за стъпалото, което е от ключово значение за предотвратяване на травми при физическа активност.

Оригиналните маратонки се характеризират също така и с олекотено тегло (най-често стигащо не повече от 400г.), което позволява максимален комфорт и чувство за лекота през цялото време на носене. По-малкото тегло на маратонките със сигурност се отразява положително и на цялостното спортно представяне.

Източник: Pixabay

Друг ясен показател за оригиналността на даден модел маратонки е, когато двете маратонки са напълно еднакви и всички детайли, декоративни елементи и лога по тях са асиметрични.

За да сте сигурни, че избраните от вас маратонки са с високо качество, се уверете, че правите покупка от магазини, които работят изцяло с оригинални спортни обувки от утвърдени марки.

Едни от водещите марки за оригинални маратонки, с чийто избор няма да сгрешите, са Nike, Adidas, Reebok, Puma, Under Armour. Reebok е една от марките, които предлагат богато разнообразие от модели маратонки за различни видове спорт и ежедневието.

 Инвестицията в оригинални маратонки е винаги добро решение. С избора си на оригинални reebok маратонки например не само ще допълните стила си по ефектен и оригинален начин, но и ще си гарантирате несравнимо удобство и увереност през целия ден.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest