Без категория

Рожденик в Левски!

Днес помощник-треньорът на „Левски“ Тодор Симов празнува своя 37-ми рожден ден.

Юношата на клуба минава през своята кариера през отборите на „Розанезе“ (Италия), „Черно море“, „Видима-Раковски“, „Берое“, „Локомотив“ (Мездра), „Спортист“ (Своге) и „Пирин“ (Бл).

В „А“ група има 64 мача и 13 гола. Има 10 мача за младежкия национален отбор и 4 гола. От лятото на 2012 г.,Тодор Симов е треньор в школата на „Левски“, а зад гърба си много отличия като наставник в Академията на “Герена“.

След назначаването на Делио Роси като старши-треньор на „Левски“, младият специалист става част от екипа на италианеца. След напускането на Роси, Симов е назначен като временен треньор на “сините“. Tой извежда тима в мач срещу „Ботев“ (Пловдив) в Коматево, завършил 1:0 за „Левски“.

При първия престой на Славиша Стоянович, той отново попада в екипа на новия треньор на “сините“. След напускането му и назначаването на Георги Дерменджиев начело на „Левски“, Симов също е поканен да бъде част от треньорският екип. Плътно до тренировъчния екип е и при Георги Тодоров, след което за втори път работи със Славиша Стоянович, а в последствие и с Живко Миланов. Сега Симов е част от екипа на Станимир Стоилов.

ПФК „Левски“ пожелава на Тодор Симов здраве, лични и професионални успехи и бъдещи шастливи мигове с любимия отбор.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest