Димчо Ненов: Излизаме срещу ЦСКА с настроение

Излизаме срещу ЦСКА-София с настроение, за да покажем нашия стил на игра и истинските си възможности.

Вярвам, че това ще е достатъчно, за да спечелим. Това заяви пред клубния сайт преди сблъсъка за първото място във временното класиране на Елитната юношеска група до 15 години старши треньорът на Лудогорец U15 Димчо Ненов. Двубоят е в неделя, от 10,30 часа, на терен 3 в комплекса „Гнездо на орли“.

Аз се радвам, че играем такива мачове. Миналата година нивото в първенството на зона Варна, където участвахме, бе регионално, а не национално. Сега срещаме наистина сериозни отбори. Конкуренцията е голяма и това е много добре, защото така се израства не само във футбола, но и във всички сфери на живота. Разбира се, ще има и двубои, които ще загубим, но това не е фатално, защото и от пораженията има какво да се научи във футбола, коментира Димчо Ненов.

Той оценява като изключително позитивни резултатите на тима досега – седем победи от седем мача. Отчита, че момчетата са натрупали самочувствие, но държи да останат здраво стъпили на земята. Според него заблуда ще е талантите да започнат да мислят че са постигнали нещо кой знае какво.

Всеки ден момчетата трябва да се трудят и да се стараят, резултатите, които постигаме, са плод на техния труд, полаган в тренировките. Със сигурност можем да бъдем по-добри, надявам се да израстваме във всеки един мач, да подобряваме играта си като отбор и индивидуалните си качества, каза още старши треньорът на Лудогорец U15.

Pin It on Pinterest