news-42888-81145

Депутатът Евгения Ангелова и Младежите на ГЕРБ поздравиха медиците от АГО Хасково по повод празника на Родилната помощ

Младежите от ГЕРБ Хасково поздравиха днес медиците от АГО Хасково по повод празника на родилната помощ. Те им поднесоха красива цветна аранжировка с бебе и торта.

Поздравителен адрес до екипа на АГО Хасково и началника му доктор Ергюн Кехайов връчи народният представител от ПП ГЕРБ Евгения Ангелова . В адреса се казва „Уважаеми доктор Кехайов, Поздравявам Ви с деня на родилната помощ, позволете ми чрез Вас да предам моите най-искрени поздрави и на екипа, който ръководите. Преди 4 години този екип бе до мен в деня, в който видях за първи път дъщеря ми. Бях уверена, че това са хората, които най-добре знаят и ще направят това, което е най-доброто за мен и моето дете. Исках тя да се роди тук, в нейните документи както и в моите да пише „родена в Хасково“. Благодаря Ви от сърце! Пожелавам Ви да сте здрави, да продължавате да сте гаранция за спокойствието и живота на майките и бебетата им. Нека животът Ви бъде изпъстрен с низ от професионални успехи и лично щастие! Честит празник!“

Евгения Ангелова бе дошла в отделението днес с дъщеря си, с децата си родени в това отделение бяха и някои от представителите на МГЕРБ Хасково, които поздравиха медиците и им благодариха за грижите.

Дежурният екип изказа своята благодарност към милият жест и си припомни, че младите хора на ГЕРБ всяка година на този ден не пропускат да ги поздравят.

Публикувано от: novinata.bg