УВАЖАЕМИ ЧИТАТЕЛИ,
Вие сте в началната страница на електронното издание NOVINATA.bg. Амбицията и желанието ни е да продължим традициите на регионалния вестник „НОВИНАТА“, който в продължение на четири години ви предлагаше новини, интервюта, анализи и коментари за събитията и живота на хората от Старозагорска област, информираше ви за най-важното от страната и света.
Кризата в икономиката се отрази и на вестникарския бизнес, все по-малко хора днес могат да си позволят да си купят вестник вместо кофичка мляко или франзела хляб.
Но интернет ни дава възможност да ви информираме бързо, точно и безпристрастно за новините от региона и България чрез е-вестника „NOVINATA.bg“. Тук ще може да прочетете и нашите интервюта с личности от политиката, обществения, социалния и културния живот, коментари и анализи, подготвени от водещи политолози и анализатори. Оставаме верни на девиза, завещан от големия български журналист и публицист Йосиф Хербс, а именно да работим без да сме „Никому в угода, никому напук!“.
Искаме да благодарим на всички наши партньори и приятели, които подкрепят нашите амбиции в това ново предизвикателство и желанието ни да работим в полза на общността. Ще се радваме, ако и вие, читателите, подкрепите електронното издание NOVINATA.bg, за да може и занапред да разчитате на независима, професионална и честна информационно – аналитична медия. Надяваме се това да се случи и с ваша помощ, затова очакваме вашите сигнали, писма и предложения на сайта ни или на е-мейл vestnik.novinata@abv.bg

Публикувано от: admin