Футболистите на ФК Верея събраха пари за майката на Радо

00000476_mediumФК Верея подкрепи капитана  и вратар на Локомотив /Горна Оряховиця/  Радослав Рашков, който набира средства за лечението на болната си майка. Тя се бори с тежко заболяване и надежда й е да събере средства за лечение в специализирана турска клиника.  Футболистите на ФК Верея, по време на мача си с Локомотив /Горна Оряховица/, отстанаха трогнати от жеста на съпричастност на колегите си, които излязоха на терена с тениски с надпис „Да помогнем на Илиянка Иванова. Радо, с теб сме!”. Играчите на ФК Верея се включват в кампанията и събраха средства, които ще приведат по оповестените банкови сметки.

„Радо, и ние с теб сме! Призоваваме всички футболисти в България да подкрепят благотворителната акция. Нека бъдем солидарни с колегата ни в този труден за него момент и да покажем, че макар и противници на терена, можем да се обединяваме за добри каузи”, заяви капитанът на клуба Живко Желев и пожела скорошно възстановяване на г-жа Иванова.

Публикуваме сметките в нашия сайт и в нашата фейсбук страница като се надяваме и нашите фенове да се вклютат в инициативата:

Банковите сметки:

BG47BUIB98881034575800 – лева

BG29BUIB98881434575800 – евро

Публикувано от: novinata.bg