ФК Верея се подготвя интензивно за гостуването на Пирин /Разлог/

Футболистите на ФК Верея проведоха едночасова тренировка днес преди обяд на един от тренировъчните терени на клубния си стадион Трейс Арена преди гостуването на Пирин /Разлог/ от 20 – я кръг на първенството в Б група. Двубоят е в събота от 17,00 часа на стадиона в Банско, защото съоръжението на Пирин е в ремонт. Почетният президент на старозагорския клуб Галин Михайлов също взе участие в тренировката и повдигна тонуса на играчите преди важния мач.
Заниманието премина интензивно под ръководството на треньорския тандем Живко Желев и Владислав Януш. Футболистите се натовариха максимално и проведоха няколко тактически игри.
На пълни обороти тренира нападателят от Кот д Ивоар Ака Андерсон Банва, който заради контузия пропусна началото на пролетния полусезон и очаква своя дебют в състава на ФК Верея.
Двубооят срещу тима от Разлог пропуска защитникът Джунейт Али заради наказание от една среща. В четвъртък ФК Верея ще проведе последната си тренировка в Стара Загора от 17,00 часа на Трейс Арена, а в петък отборът заминава за Банско където ще бъде на лагер – режим.

Публикувано от: novinata.bg