Дами въртят волана в Стара Загора

Затварят улици заради ралито на 20 октомври, събота,
Стара Загора ще бъде домакин на дамското приложно рали „Интерспиид“, което се провежда с подкрепата на Община Стара Загора. То е пети кръг от Националния шампионат и се организира за седми път от клуб “Интерспиид“ заедно с БФАС.
Състезанието включва минимум 5 задължителни упражнения, които трябва да изпълнят екипажите за най-кратко време. Шампион за 2012 година ще бъде екипажът, който е събрал най-много точки от всички кръгове.
Стартът ще бъде даден на площада пред община Стара Загора в събота, 20 октомври, точно в 11.00 ч., с изпълнение на майсторско управление на автомобила. Преди това ще има демонстрации с картинги, програма и откриване. На същото място ще се изпълни и точна езда на автомобилите. След това пилотките ще изпълняват следващия елемент, като ще се движат по пътна книга. От 13.00 до 16.00 пред МОЛ Галерия ще бъде второто майсторско управление на автомобила и слалома, а награждаването ще бъде от 18.00 ч.
В дамското рали участват дамски екипажи от клубове в цялата страна.Затварят улица заради рали „Интерспийд” в Стара Загора
Във връзка с безопасното организиране и провеждане на състезанието, за времето от 13,00 ч. до 17,00 ч. На 20. октомври т.г. ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по ул. „Хан Аспарух” в отсечката от ул. „Гвардейска” до Пивоварна „Загорка”. Автобусите, обслужващи общинската транспортна схема и тролейбусите по линия № 36 ще тръгват от кръговото на МОЛ Галерия.
Община Стара Загора призовава гражданите и гостите на града да се съобразят с въведеното временно ограничение на движението, за да се осигурят успешното провеждане на състезанието и сигурността на гражданите.

Публикувано от: novinata.bg