9f6124bac34059d3ef5e1b1936e95593.image.632x360

Любослав Пенев: Прекрасно се почувствах от посрещането на феновете

Старши треньорът Любослав Пенев и капитанът Николай Бодуров говориха пред медиите след контролата с Етър на „Армията“.

Пресконференцията беше излъчена на живо в официалата ни фейсбук страница. „Казах и на пресконференцията при представянето, че аз съм си у нас. Добре се почувствах, не го крия. Радвам се, че хората не забравят и продължават да имат това отлично отношение към човек, чиято кариера е преминала от най-малките до най-големите в ЦСКА“, заяви Пенев.

„Чака ни много работа, огромно количество работа. То ще се върши по мъничко. Трябва да стане постепенно, с търпение, но без да губим нито една тренировка. Аз съм оптимист. Говорих вчера с момчетата преди тренировката, днес им го казах пак: това е отбор, изграден от футболисти с качества и ние, треньорите, трябва да извлечем максимална полза от тези качества. Така че тепърва ще има много тактически промени. Това е, което мога да кажа сега. Нито един от играчите не го плаши тази работа, която има да се върши. Трябва да бъдем реалисти, абсолютно спокойни, да имаме професионално отношение към това, което ни очаква“, коментира специалистът.

„Надявам се, че с идването на Любо Пенев ще спечелим колективно отличие. Не мисля, че има някой в съблекалнята, който да не вярва, че можем да спечелим нещо. Докато има шанс трябва да се борим. Силно се надявам, че с идването на Пенев ще постигнем резултати“, сподели капитанът Николай Бодуров.

„Много лъжи се изписаха. Аз съм вътре в съблекалнята и знам какви са отношенията между футболистите. Не всеки с всеки е приятел, но има уважение помежду ни и съм сигурен, че колективът е на това ниво, на което трябва да бъде. А тези неща са спекулации, не знам какво целят хората с това нещо, но гарантирам, че между нас няма никакъв проблем“, категоричен беше опитният защитник.

https://www.facebook.com/cskasofiaofficial/videos/2204633036454921/?t=0

Публикувано от: novinata.bg