DSC_3468-600x340

Фитнес и мини турнир за Черно море в Алания

Отборът на Черно море проведе една тренировка в неделя.

Заниманието бе разделено на две части, като първата премина във фитнеса, а след това “моряците” се преместиха на базата край хотелския комплекс. От днес наравно с отбора започна да тренира Мартин Минчев. Младият нападател на варненци лекуваше разтежение от началото на седмицата. По индивидуална програма продължават да тренират Георги Божилов, Васил Панайотов и Мехди Фенуш.

Заниманието завърши с турнир на малки вратички. Футболистите бяха разделени на четири отбора, като победител стана тимът на Петър Витанов, Мартин Минчев, Мартин Костадинов, Стефан Станчев и Родриго.

В понеделник “моряците” ще се готвят двуразово, а във вторник ще изиграят първата си контрола на турска земя. Съперник на “зелено-белите” е тимът на Медж Легница (Полша), като точният час на спаринга ще бъде обявен допълнително.

В същото време от днес ПФК Черно море вече има официална фейсбук страницана на клуба. На нея феновете на Морето ще получават новини и официална информация за отбора. Може да харесата страницата във фейсбук ТУК!

Публикувано от: novinata.bg