25399056_1968764053384449_1181726317044260944_n

Младата художничката Даниела Стойкова представи коледни картини

Здравейте скъпи приятели,ето че наближава един от най-хубавите празници за цялата година -Коледа. Домовете са изпълнени с топлина и уют, светли чувства, надежда и очакване за нещо хубаво. Това е празникът, на който е време да забравим за неразбирателствата и да се съберем с любимите си хора. Навсякъде цари чувство на любов, романтика и топлина.

Ето, че нашият екип намери начин да ви предаде това коледно настроение, ако все още не сте се заразили от красиво украсените витрини на магазините и коледните реклами по телевизията. Поздравяваме ви с тази малка, но прекрасна зимна галерия на художничката Даниела Стойкова.

Карините могат да бъдат видяни както в София, така и в Милано, Ил Салото Миланезе където младата художничка има постоянна експозиция от 20 Септемри 2018.

Заповядайте да ги видите и в Руски Център, където на Открита арт сцена всеки месец тя подготвя малка изненада за своите почитатели по време на спектакъла „Измерения на Любовта“.

А ако все още не сте измислили, какво да подарите на любимите си хора за Коледа, ето една чудесна идея за подарък, с който да им покажете,че ги обичате. Картините представляват абстрактни, фигуративни пейзажи, из които често срещаме мотиви от Милано. Даниела успява да улови в картините си духа на Коледа и да го пресъздаде по такъв начин, че да достигне до вашите сърца. Умее да дарява светлина и да ви кара да мечтаете.

Не забравяйте, че най-доброто предстои!

Обичайте се!

Публикувано от: novinata.bg