43439929_935634956619584_7890294345151021056_o

В Бургас ще се проведе митинг в подкрепа на четиримата граничари

На 16 октомври, пред сградата на Съдебна палата, намираща в центъра на град Бургас, ще се проведе митинг в подкрепа на четиримата герои, които защитиха Родината от турските бракониери.

Турската държава отново притеснява нашите момчета, а родните институции и управляващи са готови да ги изтъргуват с турските поробители.

Те ни защитиха, когато беше нужно, а сега трябва и ние да ги защитим. Очакваме всеки един свободен по това време да дойде за 1 час и да окаже нужната подкрепа на своите събратя българи!

Българи от други градове също да се организират и на същата дата в същия час, във всеки един град, където има Съдебна палата, да се направи митинг в подкрепа на тези достойни българи. Това ще е ясен сигнал за турските поробители и слугуващите им родни управници, че няма да дадем тези момчета да станат курбан!

Канете хора от цяла България и споделяйте събитието, за да се съберем българи във всички градове и да окажем така нужната помощ на четиримата достойни българи, защото без нашата подкрепа ще бъдат жертвани, за да може управляващите да се подмажат на турските поробители!

Да живее България!

Публикувано от: novinata.bg