12345

Дипломатически клуб „Имхотеп“ организира “WELCOME PARTY”

Дипломатически клуб „Имхотеп“ към Великотърновския университет организира “WELCOME PARTY” за нашите студенти-първокурсници. Партито ще се проведе на 10 октомври 2018 г. /сряда/ от 19.30 ч., в Студентски стол №1 на ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий“ ( до спортната зала). Заповядайте, за да се забавляваме заедно сред много музика, усмивки и добро настроение в едно невиждано досега в нашия университет парти!

ВХОД СВОБОДЕН!!!

За доброто настроение на нашите студенти , от музикалния пулт ще се погрижи DJ Емо. Той е емблематична фигура във Велико Търново, собственик на първия и единствен по рода си спортен клуб в града „Клуб Седем”.  Той разполага с богат опит на европейската музикална сцена, работил е като диджей в страни като Норвегия, Англия, Северна Ирландия , Австрия и др.  С Диджей Емо купонът е гарантиран!

Основни спонсори и партньори на нашето събитие са: Болярски Имоти, Лактима Балкан, Porto Fresh, Cool Travel, Innovative Consulting и „Клуб Седем“.

Събитието и незабравимите моменти от вечерта ще бъдат запечатани и отразени през обектива  на Дипломатически клуб „Имхотеп“. Снимките от събитието ще можете да намерите на страницата на клуба във фейсбук.

Влизането на събитието ще се осъществява след показването на студентска лична карта или студентска книжка.

P.S Всички студенти на университета за поканени!

Публикувано от: novinata.bg