Kaufland_RedBull_Soapbox

Kaufland България е официален партньор на състезанието Red Bull Soapbox в София

Свежите Супергерои на компанията ще заредят със свежи суперсили участниците и зрителите на неповторимата надпревара

 Kaufland България е официален партньор на тазгодишното издание на неповторимата еднодневна надпревара с безмоторни колички Red Bull Soapbox в София. Свежите Супергерои на компанията ще заредят със суперсили публиката, която ще се потопи в духа на култовото състезание, както и всички ентусиасти, които смело ще се състезават със своите фантастични самоделни „сапунерки“, изработени лично от тях.

Специалната рикша на Свежите Супергерои и фреш станцията на Kaufland ще осигурят вкусни и свежи плодове и неустоими плодови напитки за енергия на участниците и гостите на събитието. Kaufland надгражда изживяването, като за всеки плод или смути раздава и веселите стикери с ликовете и отличителните характеристики на Свежите Супергерои. Всеки, който желае, може да украси своята свежа напитка или плод и да качи снимка на творенитето си в Instagram, като използва хаштага #kauflandsuperheroes. Това гарантира участие в игра с награди, осигурени от Kaufland.

Приключението е на 30 септември, неделя, на бул. „Черни връх“ в София и е със свободен достъп. Иновативните безмоторни колички ще са на стартовата линия в 10.00 часа, а началото на целодневното приключение ще бъде дадено в 12.00 часа.

На сайта на Kaufland България можете да научите повече за суперсилите на Свежите Супергерои и тяхната мисия да направят плодовете и зеленчуците част от семейното меню.

Потопете се в духа на състезанието и вижте проектите на одобрените отбори на www.redbullsoapbox.bg, преди да оживеят в деня на състезанието.

Публикувано от: novinata.bg