_DSC8889_pp

Културен Център „ Люлин“ Отрива сезона с нова изложба на Даниела Стойкова

На 4 Септеври художничката Даниела Стойкова ще зарадва отново почитателите на изкуството и културата с откриването на своята нова изложба „ Ретроспекция“

Изненадата този път ще бъде нейният пръв солов коцерт с програма от класическия репертоар, арии и песни от италиански и български композитори

Не пропускайте да посетите откриването на събитието на 4 септември 2018, от 19.00 ч. с елегантно парти за близки, приятели и ще се почерпим на 28-я рожден ден на художничката.

Това е третата изложба на Даниела след успеха на самостоятелната и изложба в пекарната „The art of Love“ през юли и в галерия „Къщата на София“ през юни.

Изложбата представя една абстрактна колекция картини, рисувани и вдъхновени от красотата и обаянието на Италия, където младата художничка твори през последната година, и прави една своеобразна ретроспекция на нейното творчество, включвайки картини от различни етапи и направления. Концертът, с който ще зарадва своите почитатели ще бъде черешката на този цветен коктейл от изкуство.

Даниела Стойкова е родена в град Нова Загора през 1990 г. Още от дете рисуването е нейната страст. През 2017-2018г. участва в многобройни изложби в Италия, сред които получава наградите:

1 награда от конкурса Food ArtBellinzago, и наградата “Sigillo” за значителни постижения в областта на живописта към галерия „La riseria” в Новара, Италия.

През януари 2018 г. Alson Gallery-Милано, представя нейната самостоятелна изложба на тема “The Red Journey”, която се радва на много успехи и интерес

Заповядайте да се повеселим заедно и да прекараме една различна вечер!

Ще ви очакваме на 4 септември от 19.00,

Вход: Свободен, вино и аперитиви за всички гости!

Публикувано от: novinata.bg