news-49288-102866

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова гостува в Добрич на 15 август по покана на депутатите Пламен Манушев и Даниела Димитрова

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще гостува в Добрич навръх именния си ден – 15 август, когато е Голяма Богородица. Слабо известен факт е, че Стоянка Мутафова е записана по кръщелно Стояна-Мария. Любимата на поколения българи актриса ще посети Добрич по покана на народните представители от ГЕРБ-Добрич Даниела Димитрова и Пламен Манушев.

Кралицата на българския театър ще се срещне със свои почитатели в голямата зала на ДТ “Йордан Йовков”, като поводът за гостуването е представянето на биографичната книга „Добър вечер, столетие мое!“, посветена на легендарната артистка. Автор на книгата е дъщерята на актрисата – Мария Грубешлиева – Муки. Тя представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова – бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти и с много предизвикателства и успехи, той е пред вас в цялата си пъстрота.

Представянето започва в 18.00 часа и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае, да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф.

“От много време не съм гостувала в Добрич и очаквам с нетърпение срещата ми с почитателите в сърцето на Златна Добруджа. Там винаги съм имала успех и са ме посрещали много топло, затова се съгласих с Муки да отбележим този голям семеен празник именно в Добрич”, споделя Госпожа Стихийно бедствие. 

Публикувано от: novinata.bg