news-49157-102422

Ева Майдел: За да успяваш днес, трябва да надскочиш трудовата си характеристика

„За да си успешен в професионален план в днешно време, трябва да надскочиш трудовата си характеристика, да излезеш от зоната на комфорт и очаквания. Свободното движение в Европейския съюз води до много повече възможности за реализация, но и засилена конкуренция за най-интересните позиции. Образованието, независимо колко добро е, вече не е достатъчно за успех. Нужен е практически опит, който може да бъде натрупан по време на стажове. Затова адмирирам работата на Съвета на жените в бизнеса в България да насърчава стажантските практики“. Това заяви българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) по време на среща със стажанти от компании-членове на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) на 11 юли 2018 г. в София.

„Поздравявам всички членове на Съвета на жените, защото те не само дават шанс на младите да развият талантите си, но отварят нови възможности за реализацията им в България.“ Това допълни Ева Майдел, която е патрон на Националната стажантска инициатива на СЖББ „Оставаме в България“ от създаването ѝ през 2015 г.

Това бе първата от поредицата срещи на от инициативата на СЖББ young.LEADERS.talk. Тяхната цел е да даде възможност на младите хора да се срещнат със своите модели за подражание – от лидерите и топ мениджърите на водещи компании до млади специалисти и предприемачи, и да почерпят от техните лични истории опит за пътя на успеха.

Публикувано от: novinata.bg