image004 (1)

Ариана Радлер 0.0% изненадва с награди фото ентусиастите

От 10 юли стартира новата игра на Ариана Радлер 0.0%, която ще позволи на последователите на профила на Ариана – https://www.instagram.com/beer_ariana/?hl=en, да спечелят разнообразни награди. Начинът за това е публикуването на една или повече снимки в социалната мрежа, свързани с основните поводи за консумация на напитката – почивка, спорт, пътуване, или работа. Всеки от участниците може да получи един от 5 ваучера за торта по от сладкарници Неделя, 5 подаръчни ваучера за книжарници Сиела, 5 ваучера за спортна екипировка от Decathlon и 5 ваучера за гориво от бензиностанции Petrol. Стойността на всяка от отделните награди е 30 лв.

Освежаващата напитка с по-малко захари и калории представлява комбинация от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок от малина или лимон. Ариана Радлер 0.0% вече се радва на редица почитатели, които могат да я открият в опаковки от 0.330л в кен или в стъклена бутилка.

Предвидената за тях възможност да спечелят разнообразни награди, докато се наслаждават на любимата си напитка, ще продължи в рамките на 4 седмици от началната дата на лесната и забавна Instagramигра. Нужно е само да се публикуват снимки със съответния хаштаг – #безугризения, предпочитания продукт с лимон или малина и уловения миг на тяхната лятна ваканция, спортна активност, пътуване или работен ден.

След финала на играта, печелившите участници се избират на лотариен принцип на 06 август. Още същия ден победителите ще открият имената си публикувани в Instagram профила на Ариана.

Ариана Радлер 0.0%, свеж и с 0% алкохол – за вашите летни истории без угризения, които да споделите на https://www.instagram.com/beer_ariana/?hl=en !

Публикувано от: novinata.bg